Coaching


Köszönöm, hogy megtetted a következő lépést és már ezeket a sorokat olvasod!

A coaching az én felfogásomban a „kérdezés művészete”. A tapasztalatom abban segít, hogy jókor jó helyen a legjobb kérdést tegyem fel, ami elvisz Téged a legjobb megoldáshoz. Mi a legjobb megoldás? Véleményem szerint mindig az, ami mellett ki tudunk állni, és amit képesek vagyunk az utolsó lépésig saját akaratunkból végigvinni, mert belülről fakad. Tulajdonképpen én csak a motivációt nyújtom ahhoz, hogy a legjobb döntés inspirációja mihamarabb megszülessen. Ezen az úton a kaland pedig éppen az, hogy amíg közösen eljutunk a célig, rengeteg meglepetésben van részed és olyan felfedezéseket is tehetsz önmagadról, amire korábban a legmerészebb álmaidban sem gondoltál.

Ebben a tekintetben az sem probléma, ha azt érzed, hogy úgy elakadtál vagy megrekedtél, hogy azt sem tudod, merre van az előre és még a célt sem tudod szavakba foglalni vagy már a tükörbe sem szeretsz belenézni, mert annyira nem vagy jóban önmagaddal, sőt a világgal sem. Kitartás! Ha már ezt meg tudod fogalmazni, akkor innen már tényleg csak néhány lépés a megoldás!

Ebben a belátható 5-10 alkalmas folyamatban ideális, ha 2-4 hetente találkozunk. Így van elég idő a tapasztalatok megszerzésére és arra, hogy hatékonyan tudjunk továbbhaladni a következő lépéssel is annak érdekében, hogy újra önbizalommal, energiával telve, egyensúlyban és örömmel tudj élni a világban.

Kérdésed van, vagy időpontot egyeztetnél?

+36309156400 telefonszámon vagy a zita@yourcoach.hu


A találkozók igény szerint történhetnek online, Facetime, Viber, WhatsApp, Skype vagy Zoom igénybevételével is