Asztroszkóp készítése


Ahogy a magyar, úgy minden más nemzet monda és/vagy mitológiai világában megtalálhatóak azok a mesék, miszerint mi emberek, illetve a lelkünk, a csillagok világából érkezünk a Földre. Előbb vagy utóbb pedig mindegyikünk lelkében felmerül a kérdés – amit sokszor ki sem merünk hangosan mondani -, vajon mit keresek én itt? Mit hoztam magammal, amikor megszülettem és egyáltalán - mi is a dolgom itt a világban?

Az Asztroszkóp nem más, mint egy Csillagtérkép, ami a születésünk pillanatában mutatja meg a csillagos égboltot. Több mint egy Horoszkóp, hiszen nem csak a zodiákus jegyeket, hanem magukat a csillagképeket és az általunk ismert csillagokat is tartalmazza. Mindezek segítségével képes megmutatni az adott személy energetikai rendszerét, működésének mozgató rugóit és a belső világát. Ez a Térkép aztán Életünk folyamán segít a tájékozódásban, ha egy útkereszteződéshez érünk. Vajon jobbra vagy balra forduljunk? Támpontokat ad ahhoz, hogy itt és most melyik úton tudjuk elérni a legjobban és leghamarabb az egészséges, teljes és boldog életet.

Az Asztroszkópot tehát nem csak megrajzolom, hanem annak lényegi elemeit el is mesélem találkozásunkkor. Erről hangfelvétel is készíthető, hogy az elemzés még hónapok múltán is segítséget adhasson egy-egy döntésnél.

Kérdésed van, vagy időpontot egyeztetnél?

+36309156400 telefonszámon vagy a zita@yourcoach.hu


A találkozók igény szerint történhetnek online, Facetime, Viber, WhatsApp, Skype vagy Zoom igénybevételével is