Lunarium Projekt

Lunarium Project


A Polaris csillag (magyarul Sarkcsillag) a Földről látható egyetlen csillag, amely áll. Nem mozdul a helyéről mióta világ a világ. Utat és irányt mutat a vándoroknak, a tengerészeknek, a sötétben eltévedt vagy az útjukról letért embereknek. A kis Göncöl csúcsán ragyog ezzel az energiával gyógyítva a lelket és a szívet. Hűen a Polaris Fényéhez egy gyönyörű együttműködés keretében – mi Zombori Zita és Ráth Zsuzsanna - közös munkánk eredményeként létrehoztuk a Lunarium Academy, amellyel lehetőséget kínálunk Neked arra, hogy az Életed, Párkapcsolatod, Vállalkozásod és a Hivatásod magasabb szintre tudd emelni. 2020. elhozta a régi idők lezárását és a változás igényét, 2021. és 2022. lehetőséget biztosított arra, hogy ennek a hullámnak az erejét kihasználva ez a változás elkezdjen megtörténni. 2023. pedig már visszafordíthatatlanul elhozta az új idők kezdetét.

Zita, a személyedre szabott Csillagtérkép segítségével megmutatja az energetikai rendszered, működésed mozgató rugóit és a rejtett értékeid. Zsuzsával közösen a látható és láthatatlan blokkokkal dolgozva képessé válasz arra, hogy teljességében tudj élni és dolgozni.

Nézd meg különböző programjainkat a www.lunarium-academy.com weboldalon és válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet! Várunk szeretettel!