Harmonikus kapcsolatok és az Asztroszkóp

Harmonikus kapcsolatok és az Asztroszkóp


Ilyenkor elsőre leginkább az a kérdés jut eszünkbe, hogy „ki az igazi”? Az asztroszkóp arra ad választ, hogy ki az a Társ, akivel ebben az életben ki tudunk teljesedni. Ha pedig éppen egyedül vagyunk, abban segít, hogy „mit kell tennünk vagy hogyan kell változnunk annak érdekében, hogy megérkezzen a Társ az életünkbe”?!

Az is lehet, hogy ott az a Fiú vagy az a Lány és valami érzés motoszkál bennünk, de már annyi csalódás ért bennünket, hogy fogalmunk sincs, tegyünk-e bármilyen lépést előre. Nézzük meg együtt, hogy érdemes-e elindulni?!

Az is előfordul, hogy a Társ már megérkezett, de valahogy nem akar működni az a kapcsolat. Egyik konfliktus követi a másikat, mégis legbelül úgy érezzük, hogy Ő az igazi, érdemes megtalálni a megoldást, hogy harmóniában tudjunk együtt élni. Az asztroszkóp megmutatja, illetve segít megérteni, hogy miért vannak konfliktusok és hogyan lehet azokat másként megoldani, mint eddig, illetve ha van kettőnk között kritikus pont, hogyan lehet ennek az energiáját megemelni.

Kérdésed van, vagy időpontot egyeztetnél?

+36309156400 telefonszámon vagy a zita@yourcoach.hu


A találkozók igény szerint történhetnek online, Facetime, Viber, WhatsApp, Skype vagy Zoom igénybevételével is