2020. – hogy érzitek magatokat a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter évében?

2020. – hogy érzitek magatokat a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter évében?


Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ez egy barátságtalan kérdés a részemről, de tényleg kíváncsi vagyok! Már eltelt majd hét hónap - hogy álltok az újévi fogadalmakkal? Foglalkoztok még velük? Vagy már feladtátok őket? Vagy egyszerűen csak elfeledkeztetek róluk?

Ez évi első blog-bejegyzésemben írtam arról, hogy életünkben a siker, a harmónia és a béke megteremtésére ebben az évben egy nagyon különleges energia áll rendelkezésünkre. Azt is leírtam, hogy mivel ez a bolygóállás ritkán fordul elő, érdemes kihasználni …

Miért különleges? Egész röviden a Jupiter a bölcs tanító, a hit és az igazság. A Szaturnusz a mester, az önértékelés, az önbizalom, a türelem és a tapasztalat. A Plútó pedig az a hatalmas és döbbenetes lelki erő, amivel akár sorsot is lehet fordítani. Ennek a három bolygónak az együttes erejének köszönhetően már megérezhettük, hogy ebben az évben így vagy úgy megint egy útkereszteződéshez érünk és már lehetetlen elhessegetni a gondolatot, hogy valami más kell valahogy máshogyan.

Mint ahogy minden egyes dolog az életünkben, úgy az elmúlt néhány hónap és annak minden egyes történése is nézőpont és attitűd kérdése… Mindent és bármit meg lehet élni rosszul is és jól is – a kérdés csak az, hogy van-e bennünk hajlandóság arra, hogy megnézzük az érem másik oldalát is, hogy meglássuk a rosszban a jót?!

Vajon mennyire vagyunk rugalmasak? Vajon mennyire vagyunk nyitottak az újra és a szokatlanra? Tavasszal megadatott az a várva várt lehetőség, hogy végre magunkban és magunkkal tölthettünk majd 3 hónapot. Emlékeztek? Először mindenki prüszkölt, aztán kiderült, hogy végre rendet lehet rakni a lakásban, van idő kiselejtezni a ruhákat, a játékokat, reggel kényelmesen belefér a kávé és a reggeli a laptop bekapcsolásáig … talán még meditálni is elkezdtetek… szóval bízom benne, hogy ezt az időt jól kihasználtátok … :o)

Most eljött a feltöltődés és a pihenés ideje!!! Ne feledkezzetek meg róla és ne is becsüljétek alá a szükségét! Főleg 2020-ban ne tegyétek ezt! Kell a lazulás, a napsütés, a séták, egy pohár hűvös rosé, vacsora a teraszon, egy vaníliafagyi málnaöntettel, a kedvesünk ölelése … Ezek az emlékek, ez a jó érzés (energia) fog bennünket segíteni szeptembertől a téli napfordulóig abban, hogy álljuk a sarat akkor is, ha már mindent fel akarnánk adni, ha sehogyan sem találnánk azt a bizonyos „valami mást”.

Pedig megvan az, csak észre kell tudni venni! Ehhez szükségünk lesz egészséges önbizalomra és önértékelésre, mert mindenkiből csak egy van, erőre, hogy megtegyük a következő lépést, kurázsira, hogy ráérezzünk a legmélyebb valónkra és annak üzeneteire, szenvedélyre, hogy senki ne tudjon bennünket megállítani és a mennyei szerelemre, amivel alkotni maga a csoda.

És mi kell még a fentieken és a pihenésen kívül? Semmi más, minthogy hinni kell magunkban, a képességeinkben! Vegyük a saját kezünkbe az életünk irányítását, hogy 2020-ban a lehetetlen is lehetségessé, a fogadalmakból valóság váljon!

p.s. És hogy segít mindebben az asztroszkóp? Megmutatja, hogy valójában kik vagyunk, mit lát rólunk a környeztünk, milyen (akár eddig rejtett) képességekkel rendelkezünk, és merre tartunk. Tulajdonképpen a legjobb segítség ahhoz, hogy ebben a látszólagos káoszban és bizonytalanságban tudatosan a saját életünket éljük.