2021. harmadik főszereplője a Merkúr

2021. harmadik főszereplője a Merkúr


Megkérdezhetem, hogy hogyan telt az elmúlt hetetek? Mennyire éreztétek már a Mars és az Uránusz hatását? Én kétszer találkoztam az Uránusszal – egyszer szerdán reggel 9:10-kor, aztán pénteken 7:20-kor …. mindkét napon egy pillanat alatt dőlt összes a gondosan összerakott programom … komplett újratervezés … minden dühöngés és harag nélkül …. nevetve :o)))) … megértve, hogy RUGALMASAN alkalmazkodunk a hirtelen történésekhez, az új körülményekhez :o))))

Ebben a megértésben segít nekünk a Merkúr, aki által képesek vagyunk megérteni nemcsak másokat, hanem saját magunkat is és megértetni magunkat másokkal. Általa vagyunk szellemileg mozgékonyak. Az ő segítségével figyelünk a szavainkra és beszélünk szépen. Vele olvasunk tökéletesen a jelekből/jelzésekből és értjük meg azokat. Neki köszönhetően van körülöttünk rend és vagyunk képesek rendszer(ek)ben gondolkodni.

Egyszer egy kedves barátnőm az elemzésekor hirtelen nagyon szomorú lett. Amikor megkérdeztem miért, csak annyit válaszolt, hogy hát mert az ő születéskori uralkodó bolygója “csak” a Merkúr. Amikor elmeséltem Neki a fentieket hozzátéve azt is, hogy ez az a bolygó, aki a titkos tudás hordozója és ezáltal a beavatásokat hozza el az életünkbe, már felcsillant a szeme! :o))

Ebben az évben a Merkúr többször

- teremtő fényszöget fog alkotni a Marssal, hogy legyen erőnk kimondani azokat a dolgokat, amelyek eddig a mélyben szunnyadtak és kimondhatatlannak tűntek vagy meg tudjunk érteni olyan dolgokat, amelyek eddig még csak nem is derengtek. Tudtuk, hogy van ott valami, de mindig továbbsiklottunk, mert nem értettük, hogy mi az és tulajdonképpen nem is akartunk foglalkozni vele. Nos, 2021. kitűnő alkalom ezt megtenni.

- együtt fog állni nemcsak a bölcs Jupiterrel - hogy az igazán mély, nagy beszélgetésekkel elhozza a megtisztulást, a megbocsátást és a gondolkodás szabadságát -, hanem a gyönyörű Vénusszal is, hogy megteremtse a baráti és párkapcsolatokban azokat az átalakulásokat és változásokat, amelyeknek köszönhetően ezekben a jövőben a szeretet és szerelem játssza a főszerepet.

Sokszor éreztétek már biztosan Ti is életetek során, hogy a kimondott szónak, de már a gondolatnak is milyen hatalma tud lenni. Hát mindez 2021-ben fokozottan igaz a Merkúrnak köszönhetően! Ilyenkor figyelmeztettek bennünket a Nagymamák, hogy „Vigyázz mit beszélsz, mert úgy leszen!” És tényleg! … :o)))) … persze mindenki maga dönti el, hogy a szavaival, illetve a gondolataival mit hogyan vagy milyen életet teremt/varázsol maga köré, a mindennapjaiba. “Kígyók és békák” helyett én magam maradok a boldog, egészséges és teljes életnél. És Ti?

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Merkúr, a Mars, a Jupiter és a Vénusz vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.