A kis kocsi, Szaturnusz mester és én

A kis kocsi, Szaturnusz mester és én


Legutóbb arról írtam, hogy a Naprendszerünk bolygói az életünkben milyen minőséget, illetve milyen magas minőségű rezgést képviselnek: Ezek közül szeretném most kiemelni Szaturnusz mestert. Ő szimbolizálja azt, hogy „értékes vagyok. Örök dolgokat hozok létre. Uralom az időmet és minőségi időt is tudok teremteni. Amikor kell, jelen vagyok, amikor pedig szükséges koncentrált és fókuszált állapotba tudom hozni magam. Képes vagyok felismerni és meghaladni a korlátaimat. Türelemmel és alázattal lépésről lépésre haladok. Méltó vagyok a tudásra, a „küszöb átlépésére”.” Éppen ezért sokszor előfordul, hogy próbára tesz bennünket.

Biztosan Veletek is megtörtént már, hogy rövid időn belül kétszer is hasonló helyzetbe kerültetek és másodszor másként reagáltatok, mint először. Ma már azt merem mondani, hogy ezek a szituációk, vagy nevezzük őket bátran próbának, azért történnek, hogy egy-egy képességet vagy egy-egy tulajdonságot bennünk egy életre megerősítsenek.

Van, aki azt gondolja, hogy azok, akik asztrozófiával foglalkoznak, ezekből az ún. próbákból kimaradnak. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy egyáltalán nem – mi is megkapjuk a magunk feladatait… :o)

Augusztusban írtam arról, hogy a kis autóm nem messze a magyar határtól megállt és nem volt hajlandó többé elindulni. Végül sikerült ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet megoldani. A kulcs ehhez akkor az egyensúly volt.

Amikor visszakaptam a kis autót a szerelőtől, megnyugodtam. Boldogan használtam és élveztem ismét a közlekedési szabadságom :o)). Aztán a múlt hét szerdán egy kora esti találkozóra indultam, amikor egyszer csak a kis autó hirtelen megint megállt és nem indult többé … na pont ezt álmomban sem gondoltam volna …

Aki ismeri Budapestet, az tudja, hogy a 8 sávos Szentendrei úton lerobbanni nem kispályás … a dugó és az ideges vezetők türelmetlensége azonnal garantált … magamon lepődtem meg a legjobban … én a legnagyobb nyugalommal fogtam meg a telefonom, hívtam a szerelőt, a trélert … fel-alá sétáltam az autó mellett és mosolyogva vártam, hogy hazaérhessek. Csak azt nem értettem, hogy miért a szőke nők dudálnak rám olyan hevesen? (Mellesleg én is szőke vagyok … nem festett, eredeti ;o)). Aztán a tréler vezetője felvilágosított – a szőke nők bárhol bármikor képesek megállni, kiszállni az autóból és telefonálni (tisztelet a kivételnek) … és tényleg... akkor maradt abba a duda-koncert, amikor várakozás közben felnyitottam a motorháztetőt … ebből teljesen világossá vált mindenki számára a nyilvánvaló tény – az autó nem indul. Rögtön megállt két férfi is, hogy segítsen.

Tulajdonképpen minden gyorsabban, jobban és szerencsésebben alakult, mint először. Hazaérve értettem meg, hogy ezt a próbát kiálltam. :o))

Nektek milyen hasonló feladattal vagy próbával kellett – főleg 2020-ban – szembenéznetek már?

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket Szaturnusz mester vagy annak fényszögei érintenek – a legnagyobb feladatok vagy próbák ugyanis ezekhez kapcsolódhatnak.