A nagy háromszög

A nagy háromszög


ami lehetne a Bermuda háromszög is :o), de mégsem az … vagy inkább rajtunk múlik, hogy minek hisszük :o)) Ha rám hallgattok, egyáltalán nem kell tőle sem tartani, sem pedig félni. Sőt! Használni kell az energiáit a magunk javára!

Ennek a háromszögnek a csúcsain a Nap a Szűz csillagképben, a Mars a Halak csillagképben, és a mi három 2020-as főszereplőnk – a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó -, a Nyilas csillagaiban halad. Mindenki a maga tempójában … :o)), ezért leginkább kedden, szerdán és csütörtökön tudtok és tudunk ezzel dolgozni. Mert munkánk nekünk, asztrozófusoknak is van bőven … :o))

A Szűz csillagkép hívja fel arra a figyelmet, hogy rakj rendet magad körül! Itt az ideje, hogy továbblépj a múlton, de erre csak akkor vagy képes, ha minden felesleges dologtól – ami visszahúz – megszabadulsz. Ez az a hely az Égen, ahol a karma aktiválódik. Most biztosan sokan összerezzentetek. A karmától nem félni kell, hanem meg kell azt érteni és meg kell azt oldani. Ez nem más, mint a vetés-aratás törvénye – ki mint vet, úgy arat. Vagy másképp szólva - amennyit beleadsz, annyit kapsz vissza. A karma jelentése annyi, hogy tétlenségben, tudatlanságban, tehetetlenségben vagy. A Nap pontosan ezért most lehetőséget ad arra, hogy tisztán lásd azokat a helyzeteket és embereket, amelyekkel vagy akikkel kapcsolatosan eljött az idő a „rendrakásra” és a továbblépésre.

Ehhez ad erőt most a Mars, aki a Nappal pontosan szemben, a Visszaúszó Halak csillagképben jár. A Halak csillagkép a belső rendet szimbolizálja. Azt az érzést, amikor visszatalálsz önmagadhoz, a belső önvalódhoz. Amikor kész vagy lezárni egy korszakot annak érdekében, hogy egy újat kezdhess.

A Halak és a Szűz csillagkép együtt az Égen a teljes (belső és külső egyaránt) rendet jelenti. Most tehát nem érdemes elfutni, hanem inkább előre kell lépni. Ha észrevesztek egy olyan helyzetet vagy hirtelen ráláttok olyan szituációkra az eddig eltelt éveitekből, amelyekben nem a leghelyesebben viselkedtetek (cselekedtetek, tettetek, beszéltetek stb.), most lehetőségetek nyílik rá, hogy ezt átírjátok. A Nap kéri, hogy tegyétek meg, a Mars pedig erőt ad hozzá. Ettől most sokan akár frászt is kaphatnak – nem kell megijedni! Az átírás annyit tesz, hogy a lelketek mélyén (szívetekből) bocsánatot kértek és a jövőben azt teszitek másokkal, amit szeretnétek, hogy ők tegyenek Veletek.

Átkozódni, szidni, haragudni mindig könnyebb, mint legyőzni magatokat és mosollyal fordulni Mások felé. A most megteremtett renddel azonban a Jupiter-Szaturnusz-Plútó együttállásban rejlő erőt tudjátok a magatok oldalára fordítani, először a belső változásra használni, aztán ezt lépésről lépésre a külvilágban vagy a külvilágnak is megmutatni.

Még egy apróság, mert könnyű elveszni a Bermuda-háromszögben ;o) – a múlt történelem, a jövő rejtelem, a jelen pedig ajándék! Csak akkor lehet a jövőt tudatosan formálni, ha a jelenben maradtok! Minden pillanat friss, új és megismételhetetlen, ezért az válik bölccsé, aki a tapasztalatait jól és jóra használja!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.