A Skorpió hatalma

A Skorpió hatalma


Sokan örültetek az utolsó blogbejegyzésben említett példának, ezért úgy gondoltam, hogy mostantól minden alkalommal hozok Nektek egyet-egyet. :o))

Szóval … van egy nagyon kedves fiatal lány, akivel szintén együtt dolgozunk Zsuzsival. (Rath Zsuzsa www.makroteka.com ) A húszas éveinek vége felé jár, ezért is figyelemre méltó, ahogy saját szellemi tudását fejleszti. Amikor nálam járt elemzésen, akkor kiderült, hogy életére nagy hatással van a „skorpió”. Sokszor éli meg a szenvedés és a szenvedély hullámzását, a dolgokat általában feketében és/vagy fehérben látja, de soha sem szürkében.

Ha bárki erősen érzi a skorpió zodiákus vagy csillagkép fenti hatását, érdemes megnézni, hogy ez pontosan miből adódik. Az asztroszkóp mindig megmutatja. Minden esetre, amit ilyenkor többek között mindig javasolunk, hogy az érintett személy még tudatosabban figyelje meg azt a pontot, amikor a szenvedély szenvedésbe, a fehér feketébe fordul át. Miért?

Amikor minden év októberében a Nap a mérleg zodiákusban és a Szűz csillagképben jár, azt várja tőlünk, hogy tegyünk rendet magunk körül annak érdekében, hogy harmóniába/egyensúlyba tudjunk kerülni. Ez a harmónia tud megerősödni, amikor a Nap belép a Mérleg csillagképbe és ugyanez ez az egyensúly segít abban, hogy a skorpió zodiákus által szimbolizált szenvedélyt ne engedjük szenvedésbe fordulni.

Igen, igazatok van, ez nem könnyű, de ugyanakkor egyáltalán nem lehetetlen! Tudatos működés ;o) kell hozzá, mivel az ego igenis igényli néha napján a szenvedést. De még mennyire igényli! :o))) Ilyenkor azonban az a lényeg, hogy ezt NE engedjük elhatalmasodni magunkon és NE felejtsük magunkat benne. DE adjuk meg a királynak, ami a királyé! :o)) Mit is jelent ez? Hagyni kell az egót szenvedni, de kőkemény határt érdemes ebben húzni.

Na erre talált ez a Lány egy zseniális megoldást, amihez hasonlót Nektek is jó szívvel ajánlok. Egy nagy prezentációra készül, amire a felkészülés hosszabb időt vesz igénybe és ez az átlagnál sokkal nagyobb feszültséggel is jár. Mindennap délután 17 órára beírta a naptárába azt, hogy „kiborulás”, 18 órára pedig azt, hogy „folytatom a munkát”. Beszámolója szerint remekül működik – az ego miután megkapja azt a szenvedést, ami az övé, nyugodtan ül vissza a laptop elé és folytatja onnan, ahol egy órával azelőtt befejezte … :o)))

A hétvégén a Nap belépett a skorpió zodiákusba. Ha úgy érzitek, hogy szenvedni kell, akkor NE tétovázzatok, tegyétek meg! DE! NE felejtsétek beállítani a telefon ébresztőjét, hogy visszatérhessétek a szenvedélyhez! ;o))