A szavak ereje

A szavak ereje


Talán emlékeztek rá, hogy év elején felhívtam arra a figyelmeteket, hogy Szaturnusz mester és az Uránusz mellett 2021. harmadik főszereplője az a Merkúr, aki amellett, hogy a kommunikáció szimbóluma az Égen, a titkos tudás hordozója is és ezáltal elhozza a beavatásokat az életünkbe.

Ebben az évben a Merkúr energiáit egyrészt a Mars segítette, amely által eddig kimondhatatlannak tűnt gondolatainknak sikerült hangot adni, másrészt a bölcs Jupiter energiáinak köszönhetően az igazán mély, nagy beszélgetésekkel el tudta hozni a megtisztulást, a megbocsátást és a gondolkodás szabadságát, harmadrészt a gyönyörű Vénusszal megteremtette a baráti és párkapcsolatokban azokat változásokat, amelyeknek köszönhetően ezekben a jövőben a szeretet és szerelem játssza a főszerepet.

Bízom benne, hogy amennyire módotokban állt, élni tudtatok a lehetőségekkel. NE aggódjatok, ha csak annyi történt, hogy megéreztétek vagy felismertétek a cselekvés lehetőségét. Sokszor már ez is óriási lépés – ilyenkor a lényeg, hogy a legközelebbi hasonló alkalommal ne csak érezzétek és felismerjétek, hanem cselekedjetek is!

A cselekvést szimbolizáló Nap és a szavakat szimbolizáló Merkúr már együtt sétál előre az Égen és december első napjaiban együtt érik az Antares nevű csillagot. Ez a vörös csillag a Skorpió csillagkép szíve. Úgy tartják, hogy a Tejutat és a mi világunkat is négy-négy csillag (oszlop) tartja. Ebből az Antares az, amely mindkettő oszlopa. Ez az a csillag, amely a legnagyobb és legmélyebb szeretet szimbóluma.

Talán Ti is érzitek, hogy az utóbbi néhány hétben, a szavaknak egyre nagyobb és nagyobb a súlya. Biztosan nem egyszer keveredtetek Ti is olyan szituációba, ahol nagyon kellett uralni a szavaitokat, hogy ki ne csússzon egy két b@@d meg. Sokszor hivatkoztam Nektek arra a mondatra is, hogy “Vigyázz mit beszélsz, mert úgy leszen!” Szóval biztosan olyan is volt már, hogy nagyon erősen arra gondoltatok, sőt ki is mondtátok, hogy milyen jó lenne, ha felhívna a barátnőtök vagy a szerelmetek és láss csodát!, megszólalt a telefon. Ha hihetetlenül is hangzik, de mondjuk ki - ez nem más, mint a teremtés maga. Ehhez ad segítséget a következő napokban a Nap és a Merkúr.

Ahogy egy telefonbeszélgetést meg tudtok teremteni az előbbi módon, pont ugyanígy lehet teremteni egészséges teljes életet. Azt mondjátok, hogy „Ááááá, ez lehetetlen!”, én pedig azt mondom „Hááááááát, ez lehetséges! Élő példa vagyunk erre Zsuzsival.” Ezért alkottuk meg Nektek a „Megérem a pénzemet” online bőség teremtő kurzust, amely a Szerelem napján, 2022. február 14-én indul. Mert teremteni szeretetben és szeretettel lehet. Várjuk a jelentkezéseteket!

Addig is … emlékezzetek a klasszikus mondatra … hányszor válaszoltátok már a főnöknek :o))) … „A lehetetlenre is képesek vagyunk, a Csodákra kicsit várni kell!” :o)) De ha megvan a lehetetlen, akkor a Csodák már maguktól történnek! :o))

És hogy van meg a lehetetlen? Zsuzsival azt szoktuk javasolni, hogy minden este gondoljátok át a napot és lássátok meg benne, azokat a momentumokat, amikért hálásak tudtok lenni – mert kreatívan megoldottatok egy lehetetlennek tűnő problémát; mert nyugodtan, de határozottan és a legszebb szavakkal elmertétek mondani a véleményeteket; mert 10 percet tudtatok sétálni és csak magatokra figyelni és így tovább … és aztán megtörténik a Csoda! El kezditek más színben látni a világot! Ez a szavak ereje! <3 Próbáljátok ki! <3

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap és a Merkúr, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.