A szerelem ereje

A szerelem ereje


Kicsit előre szaladok az időben, mert november 9-én a Szűz jövőbe lépő lábánál haladó Vénusz egy varázspálcát fog alkotni a Visszaúszó Halak csillagaiban járó Marssal. Ez maga a szerelem ereje és természetesen a varázsa is.

Talán emlékeztek rá, hogy a Vénusz szimbolizálja azt, hogy kreatív, alkotó és termékeny vagyok. Teremtő ember vagyok, és művészi módon teszem a dolgom. Harmónia, béke, és egyensúly lakozik bennem, megélem a szerelmet. (Nők esetében - gyönyörű nő vagyok és a szépségemet ragyogtatom az Univerzum felé!) A Mars pedig azt mutatja, hogy egyenes ember vagyok. Lelkes, energikus és bátor vagyok. A mozgás része az életemnek. Tudatosan fordulok a világ felé, (emelő) erőt adok a környezetemnek.

Szóval, ha a Vénuszról és a Marsról beszélünk, akkor először mindenkinek egy romantikus kapcsolat jut eszébe. És ez jól van így, mert ez az az érzés, ami mindent elsöpör, amiért világokat vagyunk képesek megmozgatni, amiért gondolkodás nélkül vágunk bele az újba. Van aki bevallja, és van aki tagadja. Mégis … a szerelem az, amiért képesek vagyunk fenekestül felforgatni az életünket és még akkor is érdemes érte élni, ha csak pár pillanatra adatik meg ... de ez a pár pillanat is megnyitja a mennyek kapuját.

Ezt az erőt lehet már november 7-től érezni, amikor újra egymásra találhatnak a párok, amikor visszatérhet hozzánk egy társ a múltból, akivel új jövőt írhatunk.

De visszatérhet hozzánk egy képesség is, mert a Vénusz az alkotás maga is. Ehhez a teremtéshez pedig erőt kapunk a Marstól. Ne fogjátok magatokat vissza, használjátok ki ezt a szerelmetes teremtő erőt és tegyétek meg, amire hívást éreztek - rajzoljatok, fessetek, süssetek, írjatok, barkácsoljatok, gyűjtsetek gesztenyét és készítsetek belőle állatkákat, kössetek egy végtelenül hosszú sálat … Érezzétek az alkotás, a teremtés örömét, ami mindig visszaadja az életerőt és a reményt! 2020-ban erre különösképp szükségünk van, nem de? ;o)

És hogy inspiráljalak Benneteket, elárulom, hogy én erre a gyönyörű energiájú hétvégére süti sütést tervezek. Különlegeset … a Szerelmemnek sütöm meg a kedvenc karácsonyi süteményét,

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Vénusz és a Mars vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.