Az ötödik elem II.

Az ötödik elem II.


Fogadni mernék, hogy amikor a múlt héten elolvasták, hogy az a rejtélyes ötödik elem, amit Anna és Elza is keres a Jégvarázsban nem más, mint a Szerelem, akkor legyintettek egyet. Ez is csak egy írás a sok közül – gondolták. Már megint a szerelem .. :o)

Az asztrozkópban (és a horoszkópban is) a különböző házak különböző életterületeket szimbolizálnak. Az összesen 12 ház felöleli az egész életünket – csak példaként a második ház az anyagiaké, a harmadik a kommunikációé, a hetedik az ún. társház, és hogy a jövő se maradjon ki, arról a tizedik beszél.

És hol van a szerelem? A kreativitással és azzal egyéni alkotó erővel - amelyért kockáztatunk, és amelyben kipróbáljuk önmagunkat -, az ötödik házban rejtőzik. Ha csak az írókra, a költőkre, a festőkre, a zeneszerzőkre … gondolunk akkor ez nem is csoda. Mindegyik egytől egyig rendelkezett legalább egy ;o)) múzsával, hogy a világ legszebb művei mind abból a szerelmetes alkotó erőből szülessenek meg, amit egyrészt az ötödik ház, másrészt az oroszlán csillagkép inspirál.

Tudták, hogy ez a szerelmetes alkotó erő nemcsak a művészeké, hanem mindenkié, így az Önöké is? Biztosan megtapasztalták már!? Megtörténhetett, hogy a nagybetűs férfire vagy nőre gondoltak és ezzel együtt a hatalmukba kerítette Önöket az az érzés, ami a fellegekbe repítette Önöket és azt érezték, hogy a sarkaiból is ki tudnák fordítani a világot :o) Ez az a hajtóerő, amit akkor is érezni tudnak, amikor valami újat alkotnak a munkájukban, vagy amikor létrehoznak egy új vállalkozást vagy ... Egyszerűen szerelembe esnek egy ötlettel és legbelülről érzik, hogy alkotni kell és menni előre … :o)

Úgy gondolják, hogy be vannak zárva? Talán nem véletlenül … ébresszék fel a szerelmetes alkotó erejüket – hallgassanak zenét, táncoljanak, énekeljenek, rajzoljanak, színezzenek… - és érezzék, ahogy megtelnek energiával és a négy fal már nem korlát, hanem a legjobb lehetőség, ami 2020-ban adatott!