Elemek újratöltve?

Elemek újratöltve?


Hogy telt a hétvégétek? Mivel töltöttétek az időt?

Öt bolygó teremtő energiája a barátnőimet és engem is arra bírt rá, hogy hosszú idő után először kitegyük a lábunkat a városból és bevessük magunkat a magyar hegyek közé. Meg sem álltunk Bükkszékig, ahol kedves barátnőm Mező Böbe várt bennünket a Bükki Villa (www.bukkivilla.com) összes kényelmével. Már csak az volt a kérdés, hogy pontosan mi a terv a hétvégére a „teremtés” jegyében? Bíztunk benne, hogy az időjárás sem fukarkodik velünk és a kegyeibe fogad bennünket. Innentől a Terv teljesen egyértelmű volt – pihenni, ellazulni, jókat enni, aludni, túrázni, napozni, egyik masszázst a másik után élvezni, meditálni, a tibeti hangtálak rezgését felvenni, a vállainkat nyomó terheket letenni, a valóst és a látszatot tisztán felismerni, feltöltődni, teremteni és végül, de nem utolsó sorban a jövőt varázsolni és sokat sokat nevetni.

Az volt a legzseniálisabb ebben a tervben, hogy csak az étkezések időpontjai voltak fixek és az összes többi programban teljesen random állapodtunk meg. Hét nő együtt – húúúúúúúúú – fogják a fejüket sokan :o))) És képzeljétek – minden tökéletesen működött, ahogy a fogaskerekek az órában. Minden pont akkor és pont úgy történt, ahogy nekünk a legjobb volt.

Böbe kivételes gondoskodásának és puha ölelésének köszönhetően vasárnap délelőttre magunkra sem ismertünk – a ráncaink tökéletesen eltűntek, a vonalaink kisimultak és csak mosolyogtunk. A világ ismét kerek lett és a benne a lehetőségek határtalan tárháza megint kinyílt. Hála és Köszönet!

Ebben a bükkszéki kis mennyországban a 7 nő kezében az öt bolygó teremtő energiája kézzel foghatóvá vált. Bízom benne, hogy ezen a hétvégén ez Nektek is sikerült!

Szükségünk is lesz rá, már rögtön ezen a hétvégén a Merkúr a Plútóval kerül emelő fényszögbe. A Merkúr a Bika csillagképben haladva segít abban, hogy amit az előző hétvégén megértettünk és újat kezdtünk, azt stabilizálni tudjuk a Plútó erejével. A Plútó ugyanis most kozmikus irányba fordul az Égen, (a Nappal pont ellenkező irányba halad) és visszatér a Nyilas csillagképbe annak elengedő kezénél. Ezzel mire hívja fel a figyelmet? Ha már belekezdtél a jövő megvalósításába, NE fordulj vissza! Menj előre, tényleg hagyj magad mögött mindent, ami felesleges, mindent, amiről megláttad, hogy valótlan, csupán látszat.

Ilyenkor szoktunk legyinteni, hogy „Ó, hát ez nekem semmi, én megyek előre!” Pedig ha jól belegondolunk és őszinték vagyunk magunkhoz, néha nagy a kísértés – nem is annyira használt ki a batárom vagy a barátnőm, vagy ezt a munkahelyet már jól ismerem, még ha rosszul is érzem magam stb. Ha ez felmerülne Bennetek, koncentráljatok és fókuszáljatok a jövőre! Emlékezzetek nagy szeretettel arra a sok jóra, ami a múltban történt és azokra a momentumokra is, amelyek miatt úgy döntöttetek, hogy más utat választotok! Tudjátok, már az is egy kis lépés az új jövő felé, ha ellenállunk a kísértésnek és nem fordulunk vissza a múlt felé … csak egy pillanatra megállunk, erőt gyűjtünk, nagy levegőt veszünk és aztán csak annyit mondunk ki jó hangosan „Vigyázz Világ, jövünk!” … és már indulunk is! :o))

p.s.1.: Ha úgy döntötök, hogy a tavaszi megújulás és erőgyűjtés keretében meglátogatnátok a Bükki Villát és megismernétek Böbét, hívjátok, keressétek bátran és hivatkozzatok erre a blog-bejegyzésre és rám :o)) (www.bukkivilla.com) Kellemes feltöltődést Nektek!

p.s.2.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Merkúr és a Plútó, vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva