Hogyan lehet jól használni az asztroszkópot?

Hogyan lehet jól használni az asztroszkópot?


Korábban írtam arról, hogy mi a különbség az asztrológia és az asztrozófia között, így a horoszkóp és az asztroszkóp között, valamint arról, hogy mit mutatnak a zodiákusok és a csillagképpel, illetve arról is, hogy mi a tengelyek jelentősége.

Hogyan lehet akkor jól használni az asztroszkópot? Erre nagyon egyszerű a válasz – tudatosan. Ha már tudatában vagyunk annak, hogy kik vagyunk (ASC), mit lát rólunk a környeztünk (illetve tudat alatt mit sugárzunk) (DSC), milyen (akár eddig rejtett) képességekkel rendelkezünk (IC), és merre tartunk (MC), akkor mindennapos odafigyeléssel nagyot fordíthatunk az életünk kerekén, természetesen pozitív irányba. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez máról holnapra történik, de a magam életének tapasztalata alapján bizton állíthatom, hogy akár már néhány héten belül is élvezhetjük a munkánk első gyümölcseit.

Mire tudom használni az asztroszkópot? Az asztroszkóp a legjobb segítség ahhoz, hogy tudatos életet éljünk. Nap mint nap ad újabb és újabb inspirációt ahhoz, hogy a saját életünket éljük és megtaláljuk az ahhoz vezető, számunkra legtökéletesebb utat. Ha hiszünk magunkban és a képességeinkben, készek vagyunk uralni az életünket és kézben tartani a félelmeinket, akkor bármit elérhetünk! Határ a csillagos ég! :o))

Segít az asztroszkóp a változásban? Mindenképpen igen! Mindannyian a harmóniára és békére törekszünk az életünkben. Tisztában vagyok vele, hogy a változás nehéz és egyáltalán nem könnyű a „járt utat a járatlanért” elcserélni. Akkor, ha hiszünk a megérzéseinkben, magunkban és a képességeinkben, magunk mögött tudjuk hagyni a rossz szokásainkat, a lehúzó embereket és helyzeteket, a rendelkezésre álló energiáinkat a maximumra tudjuk pörgetni és képesek vagyunk egy teljesen új és boldog életet felépíteni és élni! Ha tudatosan, a próbákat kiállva tántoríthatatlanul megyünk előre ezen az úton, minden negatív spirált meg lehet változtatni és pozitív irányba lehet fordítani! (Lásd előző blogbejegyzés!) Higgyék el! Tudom, miről beszélek!

Biztosan olvastak vagy hallottak már arról, hogy a következő év pontosan ennek a tudatos változásnak kedvez, persze, ha készen állunk rá és kezünkbe vesszük sorsunk irányítását! :o) Aki eddig még csak gondolkodott ezen, biztatni szeretném, hogy ne hezitáljon! 2020. elején a Szaturnusz és a Plútó együttállásába egyszerűen belesétál majd a Jupiter, ami energetikailag óriási pozitív lökést adhat azoknak, akik döntöttek és a rendelkezésre álló energiáikat maximumom kívánják használni egy új, teljes és boldog élet megteremtéséhez! Mit gondolnak? Melyik utat választják? ;o)