Hogyan működik a bőség az életünkben?

Hogyan működik a bőség az életünkben?


Hétvégére jól átgondoltam és összeraktam a fejemben, hogy hogyan is szeretném megírni ezt a bejegyzést. Azután az történt, hogy szombat délben elmentem a gyerekeimmel bruch-olni. Akarva-akaratlanul fültanúi lettünk a szomszéd asztalnál ülő négy – húszas éveinek elején járó – lány kissé hangos beszélgetésének. Vagyis inkább az egyik lány szónoklatának, mert a többiek szóhoz sem jutottak. A barátoktól kezdve, a szülőkön keresztül, az egyetemen át, a körülötte levő férfiakig mindenről beszélt. Minden történet lényege az volt, hogy rajta kívül, mindenki hülye … és semmi nem működik. Konkrétan minden sz@r.

Mikor végre levegőt vett, mi egymásra néztünk és csak ennyit tudtunk mondani, hogy „Nagy a baj!” Bár a lány életkoránál, ápoltságánál és az öltözékénél fogva szép, ennek ellenére a kisugárzása kifejezetten kellemetlen volt. A barátnői ókor-ókor megpróbáltak szólni, de esélyük sem volt. A lány vagy észre sem vette vagy csak nem akarta észrevenni. Pedig igazán lett volna mit!

Sudár Krisztike barátnőm (Kristályhíd) posztolta a hétvégén a FB-on Albert Einstein következő mondatait: „Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangold rá magad annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”

Ilyen valóság lehet az életünkben a bőség! Nektek mi jut eszetekbe róla? Pénz? Tudás? Szerelem? Boldogság? Nevetés? Utazás? És még mi?

Mert egyáltalán nem mindegy, hogy miből van bőség az életünkben, nem igaz? Konkrétan sz@rból vagy jóból? De hogyan is működik a bőség az életünkben? Mit érdemes ehhez megérteni? És hogyan érdemes beszélni ennek megteremtéséhez?

Ezekkel a kérdésekkel meg is érkeztünk 2022. egyik főszereplőjétől a másikhoz – a Jupitertől a Merkúrhoz. A Jupiter által szimbolizált bőséghez elengedhetetlen a Merkúr által szimbolizált megértés. Ebben az évben a Merkúr többször is fel fogja hívni a figyelmünket arra, hogy értsük meg és tanuljuk meg a leckét. Ennek érdekében háromszor fog az Égen kozmikus irányba fordulni. Most is éppen ez történik. Gondoljátok át, mi az a lecke, amit már tudnotok kellene?! Ez persze Mindenkinek más és más, de az biztos, hogy először érdemes levonni az elmúlt két év tanulságait.

Engedjétek meg, hogy itt hívjam fel a figyelmeteket a „Megérem a pénzem” workshopra. Ezzel a 6 hetes online műhelymunkával abban szeretnénk Nektek Zsuzsival (Rath Zsuzsanna www.makroteka.com) segíteni, hogy az Általatok vágyott Bőség-frekvenciát ne csak megérteni, hanem elérni és folyamatosan tartani is tudjátok. Sőt! Egyre feljebb és feljebb vinni!

És még valami! Ha minden energia és frekvencia, akkor tudnotok kell, hogy amiért mi megdolgozunk, az ki is sugárzik belőlünk! Többek között a párunkra, gyerekeinkre és a kör így bővül. Ezáltal tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy változzon a körülöttünk lévők hozzáállása a Világhoz, a másik emberhez, a tudáshoz, a pénzhez, lányok esetén a férfiakhoz, fiúk esetében a nőkhöz és így tovább. Tudjátok, még akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik, ez is egyfajta gyógyítás – elsősorban a magunké, azután a körülöttünk lévő szeretteinké és így tovább …

Ezzel a műhelymunkával hat héten keresztül heti két órát csak magatoknak szenteltek – van, akinek sok, van, akinek kevés. Mindenesetre Albert Einstein azt is hozzátette a fent említett mondataihoz, hogy „Tehát ha kezdjük belátni, hogy valóságunk ok-okozati természetét az generálja, ahol időnk nagy részét frekvencia-tudatosan töltjük – dolgozhatunk azon, hogy ezt megváltoztassuk.” Éppen ezért várunk Benneteket szeretettel! A részleteket megtaláljátok a www.makroteka.com weboldalon. Jelentkezéseteket a zita@yourcoach.hu e-mail címre küldjétek!

Ahogy azt az elmúlt alkalommal írtam – 2022. kiváltságos év különlegesen teremtő energiákkal. Teremtsünk hát Bőséget életünkben!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Jupiter és a Merkúr, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.