Itt az ideje cselekedni!

Itt az ideje cselekedni!


Arról már írtam Nektek – már többször is :o) -, hogy imádok kávézni. Nálam az örök értékek közé tartozik a kávé, illetve maga a kávézás a nekem kedves személyekkel, és persze annak elengedhetetlen kísérője, egy kocka a legfinomabb csokiból. (Mellesleg a csoki szerintem a min. 70% kakaótartalomnál kezdődik. Csak mondom. :o))) 2020. szabályai között is mindig megtaláltam, megláttam a lehetőséget arra, hogy hódolhassak kedvenc időtöltésemnek. Ebben talán a legviccesebb az volt, amikor egy rég nem látott barátommal az egyik bevásárló központ szabadtéri parkolójában róttuk a köröket kezünkben a kávéval és vitattuk meg az Élet nagy dolgait … :o)

Múlt héten végre sikerült megszervezni egy találkozót az egyik barátnőmmel is, akivel jókat szoktunk beszélgetni az éppen aktuális bennünket körülvevő energiákról. Az isteni latte kortyolgatása közben megkérdezte tőlem, hogy meddig fog tartani ez az őrült tempó, ami két hete kezdődött? Jót nevettem. 2020-ban mindenki arra panaszkodott, hogy minden olyan eszeveszett lassúvá vált, most pedig a sebesség a probléma. :o) De nézzük a másik oldalról – tavaly ki tudtuk magunkat pihenni annak érdekében, hogy ezt a sebes tempót fel tudjuk venni, rugalmasan igazodjunk hozzá és haladjunk előre. Az Uránusz szabadság vágya hozza el ebben az évben, hogy minden felgyorsul, de ezt a gyorsaságot most kifejezetten a Marsnak köszönhetjük. A jó hír, hogy március elején kicsit le fog már lassulni, de addig is talán a legjobb, ha vásároltok egy futócipőt a legjobbak közül! ;o)))

Ami biztos - ebben a tempóban ezen a héten sem fogunk unatkozni. A Kos fejénél járó Mars és az Uránusz teremtő fényszöget alkot a Bak fejénél járó Nappal, Szaturnusz Mesterrel és bölcs tanító Jupiterrel. Ez az energia elhozza a lehetőséget nekünk arra, hogy teljesen Újat tudunk kezdeni az életünkben akkor, ha tanulunk a múlt hibáiból, másként csináljunk és az örök értékekre támaszkodunk (pl.: szerelem, hit …). A Nap – a cselekvés bolygója – most segít abban, hogy áttörjük a korlátainkat. Ezek a korlátok leginkább bennünk vannak. Imádjuk a külvilágot szidni a szerencsétlenségekért, amik velünk történnek vagy a rossz sorsunkért, de valójában, ha jól belegondoltok, a lelketek mélyén Ti is tudjátok, hogy a külvilág mindig azt mutatja meg, amilyenek mi magunk vagyunk. Hivatkozhatok Nektek újra az Írásra, ami azt mondja, hogy „vagyok, aki vagyok” vagy Hermész Triszmegisztoszra, aki azt mondja „Ahogy Fent, úgy Lent, ahogy Bent, úgy Kint.” és még sorolhatnám …, de szerintem már kívülről fújjátok ezeket .. és néha már elegetek is van belőlük …

Ezek folytatása helyett inkább azt javasolnám, hogyha úgy érzitek – és én bízom benne, hogy már igen! -, akkor nézzetek szembe magatokkal a tükörben és mondjátok ki hangosan, hogy ezért vagy azért valójában nem XY a felelős, hanem tulajdonképpen én magam. Ha ezt megteszitek, higgyétek el, olyan korlátot tudtok áttörni saját magatokban, amivel óriási lépést tesztek egy másik jövő felé. Már csak el kell hinnetek, hogy működik! Leginkább a belső korlát nélkül vagyunk képesek olyan lépéseket szabadon megtenni, amiről utoljára gyerekkorotokban álmodoztunk, de felnőtt korunkra jól elmagyaráztuk magunknak, hogy ez vagy az abszolút lehetetlen és teljesen elképzelhetetlen. Ilyenkor mindig szeretnénk, ha valami óriási dolog jutna az eszünkbe, de ezek apróságok is lehetnek – például képes vagyok azt mondani a gyerekemnek, hogy „bocsánat”, ha valamivel én bántottam meg, vagy Anyámnak/Apámnak/Feleségemnek/Férjemnek elmondani, hogy már semmi közöm a közgazdaságtanhoz, a pénzügyekhez, inkább csillagászatot vagy fotózást tanulok vagy …

Ha szeretitek magatokat eléggé, akkor a teremtő erőtök ismét a helyére kerül és kisüt a Nap :o)! Én Nektek drukkolok! És persze kicsit magamnak is! ;o)

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap, a Mars, a Jupiter, az Uránusz és Szaturnusz Mester vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.