Jó hírek … hegyekben :o))

Jó hírek … hegyekben :o))


Már alig vártatok egy ilyen címet, ugye? Milyen volt az elmúlt néhány hét az életetekben? Hogy tudtátok kordában tartani a Marsotokat? Menyire sikerült megfékezni az indulataitokat, amikor szükségetek volt erre a tudásra?

Miért kérdezem? Mert az első jó hírem éppen az, hogy a Mars március 4-én, csütörtökön végre eléri az Ikrek zodiákust, megszűnik a poláris minősége, a nyomás enyhül és kiengedhetünk. :o)) Ez persze nem azt jelenti, hogy innentől ne kellene odafigyelni arra, hogy az indulati energiák, ne uralkodjanak el rajtunk! :o)) Azt jelenti inkább, hogy könnyebben meg tudjuk tartani magunkat, a nyugalmunkat és az egyensúlyunkat ezekben a „nehéz” szituációkban. :o))

A második jó hír, hogy jelenleg a Bika csillagkép Pleiadok csillagaiban jár a mi erő bolygónk. A Bika csillagkép az anyagi stabilitás és a gyarapodás szimbóluma, a Pleiadok pedig az „Istenek szerelmi fészke”. A mitológiai tanítások szerint ide járnak az istenek szerelmeskedni.

A Pleiadok az alkotásnak és a teremtésnek egyik legszebb szimbóluma. A Bika csillagainak uralkodónője maga Aphrodité, akihez most ellátogat titkos szerelme, Árész (vagyis a Mars). Milyen lehetőséget ad ez nekünk földlakóknak? :o)) A válasz szorosan kapcsolódik ahhoz az értelmezéshez, amiről pont a múlt heti bejegyzésemben írtam. Mindannyian két félből állunk - egy kiáradó férfi és egy befogadó nő lakozik bennünk. Egyik maga a ráció, a másik maga az intuíció. Ezt a két felet nagyon érdemes most együtt működtetni az anyagi gyarapodás, az anyagi biztonság megteremtése és stabilizálása érdekében.

Erőtlennek érzitek magatokat ehhez? Akkor legyetek őszinték magatokkal szemben! Hányszor voltatok dühösek, mérgesek, irigyek, féltékenyek, csalódottak etc. az elmúlt időkben? Nem hallja senki, bátran mondjátok ki, DE minden bántás nélkül! Őszintén válaszoltatok? ;o)

A lényeg – hogy jól értsétek! -, hogy pont ezek az előbb említett érzések azok, amivel a saját energiaszinteteket a béka feneke alá viszitek, de annak az energiaszintjét, akire így gondoltok, emelitek! Megéri? Szerintem nem. Főleg azért nem, mert az erő, amit így odaadtok másnak, ott is marad a másiknál és ezzel kevesebbek vagytok. Itt az ideje, hogy a kint lévő erőiteket hazahozzátok magatokhoz!

A következő jó hír, hogy ebben segít a Plútó, aki a Vízöntő csillagaiban jár. A lélek tüzével, a vulkán erejével visszanyerni a saját cselekvő erőnket. Persze lehet akarni továbbra is dühösnek, mérgesnek, irigynek, féltékenynek, csalódottnak etc. lenni, de ha nem tanulsz a Veled történtekből, akkor az erőd a múltban, egy másik embernél vagy szituációban hagyod, beleragadsz és abban élsz. És majd boldog leszel, ha a diploma … , ha a házasság … , ha a gyerek …, ha a ház … stb. Mindig “majd, ha…”

A saját életemben azt tapasztaltam, ha hajlandó voltam kimondani egy-egy fenti érzést kiváltó szituációban inkább azt, hogy mit tanultam, akkor vissza tudtam venni, illetve később már meg is tudtam tartani az erőmet. A Vízöntő segíti a tisztulást és a tisztánlátást. Ahogy Ráth Zsuzsanna barátnőm mondja: „Minden döntés erőt visz vagy erőt hoz.” Mindenki maga dönti el, hogy melyiket választja. Ami biztos, hogyha változtatsz a reakcióidon és inkább tanulsz egy-egy szituációban vagy szituációból, akkor nemcsak az erőd tér vissza, hanem a saját magad által meghozott döntésekkel a belső szabadságod is.

És a mai bejegyzés utolsó jó híre – a Mars és a Plútó a két erő bolygónk emelő fényszöge. A Marssal kelünk fel, oldjuk meg a feladatainkat, a Plútóval hozzuk meg életünk nagy döntéseit. A két bolygó közötti emelő fényszög most sorsfordító erővel rendelkezik. Varázslatos erővel. Ehhez már csak hinni kell, ugye? Higgyétek el :o))), ezen a héten ez is könnyebben fog menni a Merkúr és a Jupiter együtállásának köszönhetően, ami szintén a Vízöntő csillagképben történik! Más dolgunk tehát nincs, mint sok pénzt és anyagi biztonságot varázsolni, olyan módon, ahogy ezt az esőcsináló indiánok tették! És ne felejtsétek - higgyetek abban, hogy tényleg MA teremtjük azt a jövőt, amiben holnaptól nemcsak lubickolni szeretnénk, hanem lubickolni is fogunk!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Mars, Merkúr, Jupiter és Plútó, vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.