Kedves Mindenki,

Kedves Mindenki,


lassan vége van a nyárnak. Ebben a pillanatban több magyarul beszélő emberben is automatikusan beugrik a következő sor „.. hűvös szelek járnak …” A szellők ugyan még lágyan és jól esően simogatják az arcunkat, de az esték már tényleg hűvössé váltak, a szúnyogok sötétedés után eltűnnek a kertből és érezni lehet a levegőben azt a különleges illatot, ami azt jelzi, hogy elkerülhetetlenül mindjárt itt az ősz. Újra teljes erőbedobással megkezdődik a munka, az iskola és nekifutunk ennek a kihívásokkal teli esztendőnek az utolsó négy hónapjának.

Aki felfedezte az előző 8 vagy inkább 6 hónap előnyeit, az biztosan a következő négyben is meg fogja látni és találni a lehetőségeket. Manapság talán a legnagyobb hatással a kommunikáció van az életünkre. Egy nap annyi kapcsolatot létesítünk a birtokunkban lévő mindenféle eszközzel (okostelefon, számítógép, laptop stb.), mint a 80-as években egy év alatt. Azt mondják, hogy ha a kommunikáció összességét 100%-nak vesszük, akkor abból csak 7% a szavak, a többi kb. fele-fele arányban a testbeszéd és az energiarezgés.

Én ebbe az energiarezgésbe beleértem a Naprendszer bolygóinak rezgését is – azt még a teljesen racionálisan gondolkodók is elfogadják, hogy adott esetben egy napkitörés teljesen felboríthatja például a mobiltelefonok működését, mert ebben a Naprendszerben a Nap uralkodik, ő a központi bolygó. Az is elfogadható, hogy a Hold okozza az apály-dagály jelenséget a tengerek és óceánok vízének mozgásánál. Az is bebizonyosodott, hogy egy Jupiter – Szaturnusz - Plútó együttállás fenekestül tudja felfordítani az életünket és még folytathatnám ... Ha tetszik, ha nem, ha elfogadjuk, ha nem, ezek az energiák így vagy úgy mindenképp hatással vannak ránk. Ha pedig hatással vannak, akkor használjuk ki azoknak a legmagasabb frekvenciáját! Ezért arra gondoltam, hogy azokkal, akik elindultak egy tudatos/abb élet vezetése felé és eltökélten kívánnak ezen az úton a következő négy hónapban is haladni, de még nem rendelkeznek asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp), meg szeretném osztani azt, hogy a Naprendszerünk bolygói az életünkben milyen minőséget, illetve milyen magas minőségű rezgést képviselnek:

Nap – szeretem magam és szeretetet sugárzok. Rálátok az életemre és önmagamra, azokat uralom.

Hold – képes vagyok változni és változtatni. Kedves és elfogadó vagyok. Figyelek a megérzéseimre/intuícióimra és hagyatkozom rájuk. Rendelkezem a befogadó, tápláló és elengedő szeretet képességével és képes vagyok ezt működtetni.

Merkúr – képes vagyok megérteni másokat és megértetni magamat másokkal. Szellemileg mozgékony vagyok. Figyelek a szavaimra, szépen beszélek. Tökéletesen olvasok a jelekből/jelzésekből és értem azokat. Rend van körülöttem és képes vagyok rendszer(ek)ben gondolkodni.

Vénusz – kreatív, alkotó és termékeny vagyok. Teremtő ember vagyok, és művészi módon teszem a dolgom. Harmónia, béke, és egyensúly lakozik bennem, megélem a szerelmet. (Nők esetében - gyönyörű nő vagyok és a szépségemet ragyogtatom az Univerzum felé! :o) <3)

Mars – egyenes ember vagyok. Lelkes, energikus és bátor vagyok. A mozgás része az életemnek. Tudatosan fordulok a világ felé, (emelő) erőt adok a környezetemnek.

Jupiter – beszélgetek a belső énemmel és hiszek magamban. Bölcs, őszinte, igaz és igazságos ember vagyok magammal és másokkal egyaránt. Megbocsátok. Lágyan és mosolygósan tanítok. Képes vagyok távlatokban gondolkodni.

Szaturnusz mester – értékes vagyok. Örök dolgokat hozok létre. Uralom az időmet és minőségi időt is tudok teremteni. Amikor kell, jelen vagyok, amikor pedig szükséges koncentrált és fókuszált állapotba tudom hozni magam. Képes vagyok felismerni és meghaladni a korlátaimat. Türelemmel és alázattal lépésről lépésre haladok. Méltó vagyok a tudásra, a „küszöb átlépésére”.

Uránusz – képes vagyok a megújulásra. Beengedem az életembe az újat, rugalmas vagyok. Szabaddá válok a félelmeimtől, megélem a szabadságom. Hallgatok a váratlan sugallataimra és követem azokat.

Neptunusz – mennyei harmóniában élek, a legszebb álmaimat váltom valóra. Egységbe kerülök önmagammal és az Univerzum energiáival. Megélem az „Unio Mistica”-t és a mennyei szerelmet.

Plútó – szenvedélyes vagyok, szenvedéllyel élem az életem és dolgozom. Képes vagyok a teljes megújulásra, az átváltozásra és az új világom megteremtésére.

Jó munkát és jó utat! :o))