Ki a jó lelki segítő?

Ki a jó lelki segítő?


A hétvégén szembesültem egy hónapon belül az ötödik esettel, amikor egy lelki segítő (volt köztük életvezetési tanácsadó, asztrológus, látó) halállal, illetve súlyos betegséggel rémisztgette a hozzá fordulót.

Engem minden alkalommal meglep, ha elemzés után megkérdezik tőlem, hogy „nagyon jó, amit elmondtál, de milyen rosszat mutat az asztroszkóp?” A válasz nagyon egyszerű - semmilyet! Tényleg! Az asztroszkóp a teljesség üzenetét hordozza. Tudnunk kell, hogy a bolygók energiáit lehet alacsony és lehet magas szinten is működtetni. Ha hiszünk Hermes Trismegistos-nak, aki jó néhány ezer évvel ezelőtt bízta ránk tanítását, miszerint „Amint fent, úgy lent, és amint bent, úgy kint!”, akkor az csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy ebből melyiket választjuk, hiszen az Univerzumban a szabad akarat törvénye uralkodik. Minden egyes nap, amikor felkelünk és azután kilépünk a világba, pontosan egy korláttal kell szembenéznünk és az saját magunk!

A szavakkal teremteni és rombolni is lehet! Ezért az asztrozófia azt a lehetőséget mutatja meg, hogy hogyan lehet a bolygók energiáit a legmagasabb szinten működtetni, hogyan lehet azokkal boldog és teljes életet teremteni!

Gondolják jól meg, hogy mikor és kitől kérnek tanácsot, illetve kinek tesznek fel az életük vonatkozásában kérdéseket úgy, hogy a kapott válasz tükrében hozzák meg a döntésüket! Kérem, hogy jusson eszükbe – a döntést végső soron mindig Önök hozzák meg, azok következményei is Önöket illeti és a felelősséget is Önöknek kell ezért vállalni!

Minden lelki segítő, tanító és mester feladata az, hogy az Önök energiaszintjét emelje! Egy találkozás végén az a lényeg, hogy minden felmerülő kérdésre úgy kapjanak választ, hogy abban benne legyen az a megoldás, tisztán lássák a következő lépést, ami elviszi Önöket a célig! Végül, de nem utolsó sorban jól érezzék magukat a bőrükben és nyugodtan mosolyogva lépjenek ki ismét a világba. Ha ez nem így történik, gondolkodjanak el kérem azon, hogy mi a jobb – ha mások által bennünk keltett félelmek irányítják az életünket vagy mi tudatosan irányítjuk azt? Nagyon köszönöm.