Let’s rock on Q4! Avagy hódítsuk meg a negyedik negyedévet!

Let’s rock on Q4! Avagy hódítsuk meg a negyedik negyedévet!


A Gergely naptár szerint ráfordultunk az év utolsó negyedévére. Akik december 31-én zárják a pénzügyi évet, már lázasan számolnak – lesz-e profit vagy veszteséggel kell szembenézni-, míg sokan mások leginkább a napokat számolják az év végéig … mert ez az év, amit soha nem fogunk elfelejteni és még az unokáinknak is mesélni fogunk róla. Ez az az év, amikor a Jupiter – Szaturnusz – Plútó együttállás az egész életünket megváltoztatja. Jesszus! És már csak 3 hónap van belőle hátra?

Október 4-én a Jupiter és a Szaturnusz után a Plútó is direktbe fordult, már ő is a Nap útját követi. Az események kezdenek tehát felgyorsulni. Ők hárman november 12-én még egyszer szorosan együttállnak, hogy emlékeztessenek bennünket arra, hogy hittel, önbizalommal és a lelkünkben égő tűzzel meg tudjuk változtatni az életünk kerekének forgását! November 14-étől, amikor a Mars is direktbe fordul, pedig már szedni fogjuk a lábainkat a téli napfordulóig és a Karácsonyig!

Hű ... tulajdonképpen ez nem is olyan hosszú idő! A fizikai világban persze, ahogy megyünk bele mélyen az őszbe, minden egyes nap egyre lassabbnak tűnik, néha pedig hervasztóan kiábrándítónak. Ilyenkor örüljünk, hogy az őszi nap sugarai ebédidőben megsimogatják az arcunkat vagy, hogy felfedezünk egy új kávézót, ahol a kávé íze és illata messzi világokba repít bennünket … Ezek az apróságok adják vissza a hitünket, aminek érzékelhető ereje van. Ennek köszönhetően önkéntelenül tudjuk felfedezni az(oka)t az uta(ka)t, amely(ek) azok felé a célok felé visz(nek) bennünket, amelyek felé menni kívánunk. A hit tényleg kimeríthetetlen erő és az egyetlen titka az, hogy akkor is kitartunk, amikor átmenetileg sikertelennek látunk mindent, amibe belekezdtünk. Ha legbelül azt érezzük, hogy jó a cél, ami felé megyünk, akkor semmi és senki nem tántoríthat el bennünket, nem igaz!? Mert bízunk önmagunkban, nem hallgatunk senki másra, csak arra, amit mi érzünk, még akkor is, ha az egész világ bolondnak tart bennünket! Így tud igazán működni a szerelmetes teremtő erő, amit a lélek tüze táplál.

Ó igen, már csak 3 hónap van hátra, éppen ezért érdemes belehúzni! Használjátok ki a hátralévő 3 hónapot – ennek a három bolygónak az energiája kivételes és nagyon nagyon sok idő múlva fogja az emberiség ebben a formában újra érezni. Ha eddig nem tettétek, kapcsoljátok ki az elméteket és hallgassatok a megérzéseitekre, az őszi csendben foglalkozzatok kicsit a lelketekkel! Amikor csak tehetitek, sétáljatok, érintsétek meg a fákat és az őszi virágokat, gyűjtsetek gesztenyét, hallgassatok zenét, igyatok meg egy finom pohár vörös bort ÉS legyetek bátrak! Mondjátok ki hangosan, amire vágytok, a célokat, amiket még megszeretnétek valósítani! A visszaszámlálás elkezdődött! Let’s rock on Q4!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.