Nem, nem vagyok bolond, csak másként gondolkozom :o)

Nem, nem vagyok bolond, csak másként gondolkozom :o)


Az a csodálatos a 2020-ban, hogy minden külső látszat ellenére tálcán kínálja a lehetőséget arra, hogy valami egészen Újat teremtsünk. Érzem, hogy sokan nem merik megkérdezni, de e nélkül is szívesen válaszolok – nem, nem vagyok bolond, „nem mentek el otthonról” és az előző mondatot teljesen komolyan gondolom. Tavasszal sem unatkoztunk, hát most sem fogunk :o))

Szeptember 22-én a Nap eléri a mérleg zodiákus 0 fokát és ezzel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. Az az ősz, ami tele van a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó teremtő fényszögeivel. Mielőtt azonban nekilátnánk a teremtésnek, érdemes rendet tenni magunk körül. Miért? Mert a Nap ugyan a mérleg zodiákusban de a Szűz csillagképen keresztül halad, ami maga a külső rend.

Hölgyek – itt az idő, hogy megváljatok a feleslegessé vált ruháktól, hogy legyen majd helye az újaknak! :o) Ne felejtsétek el, hogy az edzést, a fodrászt, a kozmetikust és a masszőrt beírjátok a naptárba még akkor is, ha nehezen fér bele!

Urak – nem láttok már ki a papírok mögül az íróasztalnál ülve vagy a sok kütyütől nehéz beállni a garázsba? Itt az idő, hogy megváljatok a feleslegtől!

És ha bárki méregteleníteni szeretne vagy fogyni, vágjatok bele (csak várjátok meg a fogyó Holdat! Ennek első napja október 2.)!

Tudom, hogy nehéz elszánni magatokat, mert a Mars most épp visszafelé halad az Égen – ahogy írtam korábban -, de ha mégis nekifogtok, sokkal nagyobb rendet tudtok tenni, mint bármikor! Ennek köszönhetően pedig jobban tudtok koncentrálni azokra a lehetőségekre, amelyek várnak rátok. Az a csodálatos, hogy rendrakás közben kikapcsol az elme és a tudatalatti veszi át a működés irányítását. A tudatalatti pedig nem mérlegel, hanem csak meglátja a lehetőségeket … Kell ennél több? Igeeeeeen! :o) Egy kis varázslat, ahogy azt az esőcsináló indiánok teszik:

Ezek az indiánok leülnek, és jelen időben elképzelik, hogy esik az eső. Lelki szemeikkel látják, ahogy zuhog, érzik, ahogy koppannak a bőrükön az esőcseppek, fülükkel hallanak minden egyes koppanást, orrukkal érzik az eső illatát, nyelvükkel pedig a friss víz ízét ... aztán az eső egyszer csak megérkezik! :o)))

Ezzel a képességgel mindenki rendelkezik. Itt az ideje kipróbálni!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, illetve bolygók, amelyeket a Szűz csillagkép érint, mivel ezzel a rendrakással azok energiái is emelhetőek.