Női Varázserő és Férfi Teremtő Erő

Női Varázserő és Férfi Teremtő Erő


Így neveztük el Zsuzsival (www.makroteka.com) a két egyéni műhelyünket. Biztosan láttátok a weblapon és gyorsan végig is futottátok a tartalmát (Nőknek (yourcoach.hu) (Férfiaknak (yourcoach.hu). Hét héten keresztül felváltva találkozunk azzal a nővel, illetve férfival, aki szeretné az életét, a munkáját, a vállalkozását, a hivatását és természetesen a párkapcsolatát is magasabb szintre emelni.

E hét találkozót aztán még kettő követ, hogy segítsünk megtartani az elvégzett munkát azon a magasabb szinten, ahova sikerült 49 nap kemény munkával eljutni.

Tudjátok, 49 nap nem a világ és ennyi időt sokszor és sokan foglalkoztak már magukkal. Sőt talán ennél sokkal többet is. Miért fontos tehát a további két találkozó? A hasonló „önmunkában” a mutatvány leginkább az, ha az a szintet, ahova eljutottunk meg tudjuk tartani vagy akár abban feljebb/tovább is tudunk lépni. Mert a legnagyobb veszély, ha a hetedik hét után hátra dőlünk és azt gondoljuk, hogy majd minden magától megtörténik. Hát végül is pont magától vagyis magunktól ;o)), ha minden egyes nap működtetjük.

Ahogy hétről hétre haladunk a munkában előre, úgy tér vissza mindenkibe a remény, a hit, az önbizalom, az önértékelés, a hála és a humor. A terheket felváltják a tervek, a könnyeket pedig a nevetés.

Az egyik kedves hölgy, akivel együttdolgozunk, a számok embere. A munkában rendkívül pontos, precíz és alapos, a magánéletben azonban nagyon nehezen engedte meg magának, hogy igazán nő legyen, hogy ragyogjon, mint egy Királynő. Ma már csillog, a nevetése pedig önfeledt.

A legutóbbi találkozónkon a következőket mesélte nekünk: „A múlt hét szombaton úgy döntöttem, hogy kipróbálom, hogy szomorú vagyok. Üldögéltem vele egy kicsit, de nem tetszett. Inkább elmentem kozmetikushoz, fodrászhoz, megebédeltem egy jó helyen és megleptem magam egy aprósággal. Ez a szomorúság nem jött be már nekem!”

Gurgulázva nevettünk … :o))

A bennünket körülvevő energia - Szaturnusz mester és az Uránusz közeledő teremtő fényszöge, a Nap együttállása a Marssal, aztán a Merkúrral - az év hátralévő részében felgyorsítja a történéseket és azok segítségére van, akik hajlandóak és akarnak is tenni magukért. Ebben az energiában sokkal hamarabb lehet elérni egy magasabb szintre, mint akár hónapokkal korábban. Ha eddig hezitáltatok volna és azon gondolkodtatok, hogy érdemes-e belevágni a mi műhelymunkánkba vagy egyáltalán valamilyen hasonló önismereti munkába, akkor súgok! Igeeeeeen! Mikor máskor?! Ha mellettünk döntötök, várunk Benneteket szeretettel! :o)))

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap, a Mars, Merkúr, Szaturnusz mester és az Uránusz, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.