Örült Valentin-nap

Örült Valentin-nap


Éppen, hogy csak vége a karácsonyi bevásárlásnak és már itt is a Valentin nap, hogy valami aprósággal meglepjük a Szerelmünket. A lányok izgatottak, a fiúk pedig titokban fogják a fejüket, mert valamit muszáj kitalálni! „Elég lesz egy szerelmi vallomás? Vagy csokit és/vagy virágot is kell venni? Vagy valami ékszer legyen a meglepetés?”

Emlékszem, amikor néhány évvel ezelőtt épp Miamiban voltunk február 14-én, akkor a strand felett egyik sportrepülő követte a másikat. Hosszú feliratokat húztak maguk után, amelyeken vagy gyönyörű szerelmi vallomásokat vagy a lánykérés különböző mondatait olvashattuk.

Romantikus szerelmi vallomásoknak persze nemcsak Valentin napon van helye, de erről egyáltalán nem szeretnék most papolni Nektek. Inkább – kivételesen – arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez az idei Valentin nap nagyon is alkalmas arra, hogy kimondjuk azt, amit már régóta a szívünk mélyén dédelgetünk. Azt az igazságot, amit eddig rejtegettünk és magunknak is csak bátortalanul halkan mondtunk ki úgy, hogy azt senki meg ne hallja, de főleg Ő ne. Hallgattunk a jó alkalomra várva. 2021. különleges energiájában eljön a lehetőség, - a jó hír- nem is egyszer… Ez a hétvége tényleg a nagy szerelmi vallomások ideje. :o) <3

Ezt segíti az Égen a Vénusz, a Merkúr és a Jupiter együttállása abban a gyönyörű és termékeny égi környezetben, amiről a legutóbbi blogbejegyzésben is írtam. A Bak és a Vízöntő csillagai támogatnak bennünket abban, hogy a szavak igazsága és mély értelme termékeny talajra találjanak és - az eddig talán féltett kincs - a szerelem szárba szökkenjen és kivirágozzon.

Bízom benne, hogy ezen a hétvégén minden úgy fog alakulni, ahogy Nektek a legjobb! :o) <3

Én imádom a mozit, de ezt már tudjátok. Ilyenkor jöhetnek a - néha csöpögős - romantikus filmek, mert mi lehetne jobb a szerelemnél?! :o)))) Lássuk csak szépen sorban :o) - a „Valentin nap” vagy az „Ahol a szivárvány véget ér” vagy a „Mielőtt megismertelek” vagy Woody Allen „Varázslatos holdvilág”-a vagy a klasszikus „Anna és a király” vagy a kihagyhatatlan Sex és New York”. :o)

És hogy maradjunk a legutóbbinál, hadd kívánjak én is Boldog és Bátor Valentin napot Beethoven a filmben is idézett néhány sorával: „Még mindig ágyban, a gondolataim nálad járnak, Halhatatlan Szerelmem, Légy nyugodt, szeress engem ma – tegnap - micsoda könnyes vágyakozások feléd – feléd - te - az életem- a mindenem - viszlát. Szeress engem - soha ne becsüld le a leghűbb szerelmed szívét. Örökké a Tiéd. Örökké az enyém. Örökké a miénk.”

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Vénusz, a Merkúr és a Jupiter vagy annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.