Őszi napforduló

Őszi napforduló


Alig néhány hete az Égre nézve még azért imádkoztunk, hogy múljon el a hőség, legyen kicsit hűvösebb, most pedig már itt az ősz. Hirtelen érkezett. Szerda este pedig a Nap eléri a mérleg zodiákus 0 fokát és ezzel hivatalosan megkezdődik a rendrakás, felkészülés az idei különleges Karácsonyra.

Ha pedig különleges lesz a karácsony, akkor az odavezető ősz se lehet unalmas, nem igaz?! :o)) Az utóbbi 2 év során már egészen hozzászoktunk a kihívásokhoz, a hirtelen változásokhoz, a rugalmassághoz. Így aztán senkit nem fog meglepni, ha az őszi napfordulót követő rendrakós időszak izgalmas mulatság lesz. ;o))

Ennek első lépése/lehetősége rögtön szerdán, magának a Napfordulónak a napján érkezik meg. A kommunikáció bolygója, a Merkúr, teremtő fényszöget fog alkotni a lélek tüzét, a szenvedélyt szimbolizáló Plútóval. Na ilyenkor szokta mondani Zsuzsi barátnőm, hogy „érthetően Zitus, ebből semmit nem értek.” :o)) És még hozzá sem tettem, hogy a Merkúr már a Szűz csillagkép jövő lábánál, a Plútó pedig a Nyilas csillagkép elengedő kezénél jár. Extra retrográd, ami földi nyelven annyit tesz, hogy a feladat vagy lehetőség visszatér! Ezért ne szalasszátok el! Na de mondom összefoglalva … :o))) … szóval a Merkúrnak és a Plútónak ez a teremtő fényszöge nemcsak a szenvedélyes, hanem a sorsfordító beszélgetéseket is elhozhatja akkor is, ha egyszer már elmentetek a lehetőség mellett.

Mire is kell figyelni, amikor a szenvedélyt emlegetjük? Egyszerűen csak arra, hogy ne rántson Bennünket magával a mélybe, hanem adjon erőt a szárnyaláshoz ;o)) Nem mindegy, hogy egy beszélgetésből gyűlölködő vita vagy örömteli véleménycsere alakul ki rengeteg ötlettel. Ezzel az energiával lépjetek át az árnyékotokat és menjetek előre ahelyett, hogy a múltban ragadnátok, kesergés helyett építsetek, gyűlölet és megkülönböztetés helyett értsétek meg a másik álláspontját és fogadjátok azt el előítélet és sztereotípiák nélkül!

És hogyan sorsfordító ez a fényszög? Rendrakás ideje van, ezért megtörténhet, hogy a sors/az élet/az Univerzum (nevezzétek úgy, ahogy Nektek a legkedvesebb) megadja a lehetőséget Nektek egy számotokra fontos helyzettel kapcsolatban, hogy azt rendezni tudjátok és lezárhassátok. Az is lehet, hogy végre le tudtok ülni egy emberrel, akivel ez eddig elképzelhetetlen volt ... Vagy végre kaptok egy időpontot ... Vagy egyszer csak ott áll előttetek a nagy Ő … Jó lenne felsorolni, de a sors/az Élet/az Univerzum mindig produkál olyan helyzeteket, amikről nem is álmodtunk vagy álmodni sem mertünk. Az is lehet, hogy megint ott a lehetőség … Ha ez ezen a héten megadatik, akkor Ne fussatok el, inkább éljetek vele, mert a lélek tüze Benneteket támogat. Udvariasan, tisztán, elegánsan, nagyvonalúan és szeretettel mondjátok ki azt, aminek itt a helye, tegyetek pontot a régi dolgok végére azért, hogy el lehessen kezdeni az Újat. És ez az igazán izgalmas mulatság! :o))

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Merkúr és a Plútó, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.