Őszinteség

Őszinteség


Amikor 2019. év végén és 2020. év elején többed magammal arról írtunk, hogy a Jupiter-Plútó-Szaturnusz együttállás óriási változásokat fog hozni az életünkbe, nagyon kevesen hittek nekünk. A pandémia alapjaiban változtatta meg a világról addig alkotott képünket. Aki nyitott volt az újra, a szokatlanra és hajlandó volt a járt utat elcserélni a járatlanért, annak olyan új dimenziók kezdtek megnyílni az életükben, amelyekről eddig nem is álmodtak.

2021-ben az előbb említett három bolygó közül a Szaturnusz vette át az irányítást. Arról is olvashattatok több helyen, hogy a Mester Uránusszal alkotott háromszoros teremtő fényszöge adta és adja oda azt a lehetőséget ebben az évben, hogy a régi oszlopos értékeinkkel egy egészen újat építsünk. Ezek az értékek mindenkinél mást és mást jelentenek, de biztosan vannak közöttük hasonlóak is, mint a hit, a szeretet, a bizalom, az alázat, az őszinteség és még sorolhatnám.

Ez a Szaturnusz-Uránusz teremtő fényszög adja majd át a helyét 2022. februárjában annak a Jupiter-Uránusz fényszögnek, ami által márciusra majd elkerülhetetlenné fog válni, hogy az igazság továbbra is a mélyben eltemetve vagy a szőnyeg alá gondosan beseperve maradjon.

Ahogy 2020-ban is, úgy ebben az évben is minden adandó alkalommal elmondom/leírom :o)), hogy ilyen erős energiák esetén jobb előre menni. Sokan szokták mondani, hogy „ugyan már, ezeknek a bolygóknak semmi hatása …” A magam részéről tisztelem mindenki hitét és véleményét. Szeretném azonban ismét megemlíteni, hogy ha egy napkitörés tönkre tudja tenni az elektromos hálózatokat (erről bőven olvashattok most a napi sajtóban) és ha a Hold óceánokat tud megmozgatni (ez közismert tény), akkor megeshet, hogy a jövő hétvégén bekövetkező Merkúr-Mars együttállás fűszerezve Szaturnusz mester és az Uránusz energiájával hirtelen arra vesz rá benneteket, hogy beszéljetek! :o)) Őszintén. Az igazságról. Az is meglehet, hogy ez nagyon nagyon nehezetekre fog esni, mert kimondani az igazat nem is olyan könnyű. Főleg saját magunknak és saját magunkról, nem igaz? Sokkal könnyebb a szomszédra, a főnökre, a házastársra, egy barátra vagy esetleg Shrekre vagy a Szamárra :o)) fogni azt, ami velünk történik.

Biztosan sokan építettetek már valamit életetekben. Ha mást nem, mint egy Lego várat, akkor és abból is tudjátok, hogy biztos alap nélkül a vár pillanatok alatt eldől. Hát pont ilyen új életet is építeni. Tégláról téglára és az alapban az egyik tégla maga az őszinteség – leginkább saját magunkkal, aztán jöhet a szomszéd, a főnök, a házastárs, a barát, Shrek, a Szamár és a Többiek … ;o))

Persze végül az is megtörténhet, hogy azt a döntést hozzátok meg, hogy nem éltek ezzel a lehetőséggel és őszinteség helyett az igazságot továbbra is a szőnyeg alatt rejtegetitek vagy a szőnyeg alá rejtitek. Az Univerzum első számú törvénye a szabad akarat törvénye – mindenki maga dönt. Ebben az esetben viszont arra kérlek Benneteket, hogy szavakkal vagy tettekkel NE bántsátok azt, aki vétlen abban, amiben vagytok, illetve amit választottatok. Ha már ezt megteszitek is többet tettetek annál, mint korábban … :o))

Aki pedig az őszinteséget választja, annak új utak és új lehetőségek nyílnak. Csak NE felejtsétek – őszintének lenni is szeretettel és tisztelettel érdemes. Akkor is, ha csak magatokról van szó! <3

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Mars, Merkúr, Szaturnusz mester és az Uránusz, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.