Rólam - Yupieeee! Itt a pihenés!

Rólam - Yupieeee! Itt a pihenés!


Néhány hete egy reggeli kávézás közben azt mondta nekem egy kedves ismerősöm, hogy jók a blogbejegyzéseim, szereti is olvasni őket, csak túl politikusak és tulajdonképpen semmit nem tud meg rólam belőlük vagy csak nagyon nehezen. Abban egyetértek vele, hogy nem könnyű engem megismerni, de abban is biztos vagyok, hogy az a néhány sor, amit hétről hétre papírra vetek (ja nem! weboldalra! :o))), azt biztosan mélyen megmutatják, hogy hogyan gondolkodom a világról. Ha asztrozófiai szempontból nézem, akkor Szaturnusz Mester a VII. házamban áll, ami azt jelenti, hogy az állítás is és a kiegészítés is igaz.:o) Ami pedig még ehhez tartozik, azt fedje továbbra is jótékony homály! :o))

És ha már itt tartunk, azt is elárulom, hogy a Napom a 6. házban van. Ezt azt jelenti, hogy nagyon szeretek dolgozni, igazából nem is tudnék munka nélkül élni. Hálás vagyok Nagyapámnak, aki ezt megtanította nekem és ebben a példaképem.

Szóval áprilisban indult az „Inspiration Coaching”, aminek következtében végigdolgoztam úgy a nyarat, hogy még hétvégén is a laptoppal találtam magam a teraszon vagy számoltam és rajzoltam az asztroszkópokat. Mi tehát a két legnagyobb csapda az új vállalkozásokban? És ha extra ehhez a Napunk az asztroszkóp szerint a munka házában található? Az első az, hogy Te vagy magad legrosszabb főnöke, mert soha nem mondasz nemet. A második pedig az, hogy azt veszed észre, hogy folyamatosan dolgozol. Mert hát ott vagy a legtevékenyebb, ahol a Napod van :o)).

Ám ha az ember nem pihen (eleget), elveszít(het)i az inspirációit és az intuícióit. Ugye tudják jól, mire gondolok! ;o) Hogy ez semmiképp ne történhessem meg, az egyik legjobb barátnőm, Kriszta, kirángatott néhány napra ebből a munkaspirálból és meg sem álltunk a tengerig! Ezúton is nagyon köszönöm neki! :o) <3

Nincs laptop, csak napfény, pihenés és Aperol Spritz! ;o) Ezt kívánom Önöknek is! Egészségükre! ;o)