Üdv Nektek újra a fedélzeten! :o))

Üdv Nektek újra a fedélzeten! :o))


Mindenkinek sikerült kipihennie magát? Bízom benne, hogy igen! A szerencséseknek, akiknek sem általános iskolás, sem gimnazista gyermeke nincs már, még most szokott jönni egy kis extra szabadság … jó pihenést Nektek!

Akik pedig már a fedélzeten vagyunk, valószínűleg mindannyian nyakig merültünk a munkába és a munkában … :o)) Az elmúlt két hétben sok emberrel találkoztam és beszélgettem. A beszélgetések közben óhatatlanul felmerült az oltás kérdése.

Ahogy eddig is, most sem szeretnék senkit sem rábeszélni, sem pedig ellene hangolni. Továbbra is úgy gondolom, hogy ez mindenkinek a maga döntése. Éppen ezért, legyen az akár igen, akár nem, azt tisztelem és tiszteletben is tartom. Ez pont olyan, mint amikor valaki két út közül választ. Övé a döntés és övé a következmény. Mivel sohasem tudhatjuk, hogy mi van „az ajtó mögött”, ezért aztán a legjobb, ha ítélkezés helyett elfogadjuk, hogy vannak olyan láthatatlan tényezők, amiket nem ismerhetünk, azért ha el is mondjuk a véleményünket, el kell fogadnunk a másik ember döntéseit.

Szóval ehhez a témához szorosan kapcsolódik a kettővel ezelőtti írásom a változásról. Miért is?

A beszélgetések során kiderült, hogy egyrészt nagyon sokan elszánták magukat és kérték az oltást, de a mai napig úgy gondolják, hogy ezzel rosszat tettek magukkal. Másrést pedig sokan vannak olyanok is, akik nem oltatták be magukat, de közben nagyon félnek a betegségtől.

Ha figyelmesen olvastátok a változásról szóló soraimat, akkor biztosan egyetértetek velem abban, hogy a fenti két döntés – az összes lehetőség közül - a legrosszabb, mert csak folyamatos szenvedést okoznak.

Az oltás pont olyan, mint a változás. Bármelyik döntést hozzátok meg, a lényeg az, hogy abban érezzétek jól magatokat és ki tudjatok mellette állni! TEHÁT

- Ha nemet mondtok rá, akkor vállaljátok a döntést és a betegségtől való félelem helyett dolgozzatok az egészségeteken!

- Ha pedig igent mondtok az oltásra, akkor áldjátok meg. Mondjátok ki, hogy elfogadjátok a hasznos részét és kérjétek meg a testeteket, hogy abból a haszontalan része minél hamarabb a legbarátságosabb módon távozzon. A magam példájából tudom, hogy működik. :o))

A legjobb, ha ezt a döntést minél hamarabb meghozzátok, mert akkor erőiteket nem pazaroljátok a múltra, hanem már az új lehetőségekre tudtok koncentrálni! Azokból pedig az ősszel lesz elég! Emlékeztek? 2021. két főszereplője, Szaturnusz mester és az Uránusz teremtő ereje egyre inkább erősödik. Ezzel lehet igazán a régiből újat varázsolni! A múlt helyett érdemes tehát a jelenre fókuszálni, mert abból születik a jövő! :o))

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Szaturnusz mester és az Uránusz és annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.