Üdvözlet 2022-ben, a Jupiter és a Neptunusz évében!

Üdvözlet 2022-ben, a Jupiter és a Neptunusz évében!


Bízom benne, hogy ki tudtátok pihenni magatokat a téli szabadság alatt?! :o)) Ahogy a környezetemben hallom, többen is fejest ugrottak/ugrottunk már a munkába néhány nappal ezelőtt. Sokan örülnek, hogy 2020. után túlélték a 2021.-t is és kétkedve várták/várják ezt az Új Évet. Én azok közé tartozom, akik az elmúlt két év minden percét élvezték. Ok, ok, néhány kivételtől eltekintve … ;o)) Tulajdonképpen óriási munka van mögöttem, miután 2019. áprilisában elindítottam a „Your Inspiration Coachig”-ot és alig várom, hogy 2022. kiváltságos energiáit kihasználva ismét valami különlegeset alkothassak!

Miért kiváltságos ez az energia? Azért, mert a Jupiter és a Neptunusz bolygók a halak zodiákusban és a Vízöntő - Visszaúszó Halak csillagkép határán találkoznak. Erre a rendkívüli találkozóra pedig a bolygók pályájából adódóan majdnem ugyanezen a helyen csak kb. 156 évente kerül sor.

Mielőtt továbbmennénk - talán emlékeztek rá, hogy a Jupiter azt jelenti, hogy „beszélgetek a belső énemmel és hiszek magamban. Bölcs, őszinte, igaz és igazságos ember vagyok magammal és másokkal egyaránt. Megbocsátok. Lágyan és mosolygósan tanítok. Képes vagyok távlatokban gondolkodni.” A Neptunusszal pedig „képes vagyok mennyei harmóniában élni és a legszebb álmaimat valóra váltani. Egységbe kerülök önmagammal és az Univerzum energiáival. Megélem az „Unio Mistica”-t és a mennyei szerelmet.”

Szóval mi történt 1856-ban? Mire volt képes a Jupiter-Neptunusz együttállás? A zene világában többek között Wagner megkomponálta a Walkür-t és Amerikában megszületett a „blues”. Ebben az évben látta meg a napot Siegmund Freud, George Bernard Shaw és Nicola Tesla, valamint megszületett az első szintetikus festék a „Mauve” (mályva), ami megalapozta a modern kémiai ipart. A fent említetteken kívül a Jupiter szimbolizálja még a jogot, a Neptunusz pedig az egységet, így meg kell említeni azt is, hogy ekkor jött létre a Német Vámunió és írták alá a krími háborúk után a Párizs Békeszerződést.

Mivel a Jupiter majdnem 12 év alatt járja be az útját, a Neptunusz pedig ugyanezt az utat kicsivel több, mint 164 év alatt teszi meg, ezért a halak zodiákusban soron következő együttállásig a két bolygó minden 12/13 évben találkozik a sorban következő zodiákusokban és csillagképekben. Ezeket a együttállásokat a történelem könyvek is említik, csak másképp … :o))). 1869-ben például megnyílt a Szuezi csatorna és létrejött a harmadik Francia Köztársaság, 1919-ben megalapították a Nemzetek Ligáját, 1945-ben pedig véget ért a második világháború és meglapításra került az ENSZ.

A legutolsó 2009-es Vízöntőben történt együttállásnak köszönhetően hatályba lépett a Lisszaboni Szerződés, amely az Európai Unió működését tette hatékonyabbá. A zenei világban olyan slágerek születettek a Black Eyed Peas, Lady Gaga, Taylor Swift tollából és torkából ;o)), amelyek a mai napig feldobják a bulikat, illetve már egy kezemen sem tudom megszámolni, hogy 2009. óta hányszor néztem meg az Avatart, A szív bajnokai-t, a Sherlock Holmes-t vagy a Fel!-t és még sorolhatnám :o))

Ha erre volt képes a Vízöntő, akkor ezt a Halak csak fokozni tudja. 2022. a bőség, a zene, a varázslat és a mennyei szerelem birodalma!

Mi kell ahhoz, hogy ezt az energiát a maximumon tudjuk megélni?

Kötelezően ajánlott :o))

- kiseperni a szőnyeg alját, hogy NE bukjatok fel az évek alatt összegyűlt szemétben,

- megbocsátani annak, akire még mindig haragszotok ÉS saját magatoknak is, hogy az a „valami” megtörténhetett,

- kimondani a félelmeiteket és rögtön át is fordítani őket pozitív, jelen idejű állításokba,

- hinni magatokban és a képességeidben pont úgy, ahogy a csigalépcsőn mentek felfelé a toronyba!

Ezeket követően pedig

- elengedni a fantáziátokat ÉS

- gyerek módjára VARÁZSOLNI!

Szeretném még egyszer leírni, mert annyira szeretem –

2022. kiváltságos év, ami Mindenkinek jár!

Azt kívánom, hogy az utolsó cseppig ki tudjátok élvezni! Ugyanakkor kíváncsian várom, hogy 156 hosszú év után milyen meglepetéssel készül nekünk az Univerzum?! :o) <3

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Jupiter és a Neptunusz, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.