Üdvözlet a Szaturnusz Mester és az Uránusz évében!

Üdvözlet a Szaturnusz Mester és az Uránusz évében!


Bízom benne, hogy jól kipihentétek magatokat és energiával telve kezditek az Új Évet! Talán kissé csalódottak vagytok, mert még mindig az otthonunkban töltjük az időnk nagyobbik részét, de ne bánjátok! Szükségünk van minden időre, mert az első három hónapban a Plútó helyett az Uránusz veszi át Szaturnusz Mester mellett a főszerepet és a Mars sem fog hagyni bennünket unatkozni.

Emlékeztek? Az Uránusz az a bolygó, amely megmutatja, hogy képes vagyok a megújulásra. Vele engedem be az életembe az újat, az ő segítségével vagyok rugalmas. Az Uránusszal válok szabaddá a félelmeimtől, megélem a szabadságom. Hallgatok a váratlan sugallataimra és követem azokat. Szaturnusz mester szimbolizálja, hogy értékes vagyok és örök dolgokat hozok létre. Uralom az időmet és minőségi időt is tudok teremteni. Amikor kell, jelen vagyok, amikor pedig szükséges koncentrált és fókuszált állapotba tudom hozni magam. Képes vagyok felismerni és meghaladni a korlátaimat. Türelemmel és alázattal lépésről lépésre haladok. Méltó vagyok a tudásra, a „küszöb átlépésére”.

Ezeket a sorokat olvasva kapizsgáljátok már? A Régi és az Új találkozik 2021-ben! A régi világ értékei alapján egy teljesen Új teremtése válik lehetővé ebben az évben vagy inkább ettől az évtől kezdve!

Miért van szükségünk ehhez még mindig egy kis időre? Egy kis nyugalomra? Még egy kis home office-ra? Mert amit megtanultunk 2020-ban, azt most lépésről lépésre el kezdjük alkalmazni a gyakorlatban. Ezek közül a legfontosabbak, hogy

- hinni kell magunkban és a képességeinkben! Mások csak akkor tudnak bennünk hinni, ha ezt először mi magunk tesszük meg. Akkor várhatjátok el másoktól, ha ezt Ti magatok már megtettétek.

- szárnyalni csak akkor lehet, ha a lábainkat nem húzza vissza semmilyen teher! Ezért ha bármilyen félelem felmerül Bennetek, azonnal tegyétek hozzá a pozitív állítást jelen időben úgy, hogy a „nem” szót NEM szerepel benne! Ha ez megvan, onnantól már csak a pozitív mondatokra koncentráljatok!

- dobozon kívül érdemes gondolkodni! A korlát mindig bennünk van! Legyetek bátrak és engedjetek utat az új gondolatoknak, a szokatlannak, a másnak! Mindenkiben lakik egy zseni, csak hallgassatok a megérzéseitekre! (Megsúgom - mindig az első a jó!)

- tudatosan érdemes élni! A legjobb, ha mi irányítjuk az életünket és mi valósítjuk meg az ötleteinket a gyakorlatban.

- nincs annál izgalmasabb, mint amikor magunk mögött hagyjuk a régi, halott dolgokat és kinyitjuk magunkat az ismeretlen újra, amihez az örök értékek – mint a szerelem, a szeretet, a teremtő képesség és a hit - adják a biztonságot!

Mindezeket pedig úgy tudjuk igazán elérni, ha figyelünk az energiáinkra és azok magas szinten tartására. Ha eddig esetleg lustálkodtatok volna, akkor itt az idő ezek elérésére. Ehhez a legnagyobb segítség a mindennapi lazulás és/vagy a meditáció. Emlékeztek a sas és a medve példájára? ;o)))

És még valami szorosan a mostani időszakhoz tartozik - Szaturnusz Mester és az Uránusz teremtő energiáit a Mars ereje fogja támogatni március elejéig. De legyetek résen, mert Szaturnusz Mester szereti a próbákat. A harag, düh és az indulat – mind-mind lehúznak. Ha azt éreznétek, hogy esetleg hatalmába kerítene Benneteket ebből valamelyik, akkor állítsátok meg TUDATOSAN! Cselekedjetek másként, mint korábban! Legyetek bátrak és változtassatok a régi szokásaitokon! Az mindig segít, ha valami újat, valami szokatlant visztek a mindennapjaitokba!

Higgyétek el …

… izgalmas évünk lesz!

Kalandra és teremtésre fel!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket Szaturnusz mester, az Uránusz és a Mars vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.