„Úristen, ráférek egy A3-as papírra! Ennyire egyszerű az ember?”

„Úristen, ráférek egy A3-as papírra! Ennyire egyszerű az ember?”


– mondta nekem az a matematika doktor, aki nem rég nálam járt egy elemzésen. Sokan azt tartják, hogy mindaz, amiről egy asztrozfiai elemzésen beszélgetünk, az csupa hókusz-pókusz … Ezért aztán kivételes öröm beszélgetni az asztroszkópról és a benne rejlő temérdek információról egy természettudományokban jártas emberrel, főleg, ha még férfi is az illető :o)

Hogy teljesen érthető legyen a fenti bekezdés, szeretném megmutatni, hogy tényleg egy A3-as papírból indulunk ki :o), amire tulajdonképpen ilyen egyszerűen férünk rá mi emberek :o)):

Igazából ez a sok krix-krax az asztroszkóp :o), ami nem más, mint egy Csillagtérkép. A születésünk pillanatában mutatja meg a csillagos égboltot. Több mint egy horoszkóp, hiszen nem csak a zodiákus jegyeket, hanem magukat a csillagképeket és az általunk ismert csillagokat is tartalmazza, valamint a Naprendszer bolygóit és az általuk bezárt fényszögeket. Mindezek segítségével ez az A3-as papír :o) képes megmutatni az energetikai rendszerünket, működésünk mozgató rugóit és a belső világunkat. Ha röviden kell megfogalmaznom, akkor az asztroszkóp a születésünk pillanatának energia térképe.

Amire mindenképpen szeretném felhívni a figyelmet, hogy sem az asztrozófia, sem pedig maga az asztroszkóp nem jóslás, hanem tudatos jövőtervezés. Éppen ezért ez az egyik legjobb segítség ahhoz, hogy tudatos életet éljünk. Persze csak akkor, ha akarunk ;o)! Nap mint nap ad ugyanis újabb és újabb inspirációt ahhoz, hogy a saját életünket éljük és megtaláljuk az ahhoz vezető, számunkra legtökéletesebb utat. Az asztroszkópot tehát tudatosan érdemes használni - ha tisztában vagyunk azzal, hogy kik vagyunk, mit lát rólunk a környeztünk (illetve tudat alatt mit sugárzunk), milyen (akár eddig rejtett) képességekkel rendelkezünk, és merre tartunk, akkor mindennapos odafigyeléssel nagyot fordíthatunk az életünk kerekén.

A változás mindig nehéz és egyáltalán nem könnyű a „járt utat a járatlanért” elcserélni. Az első lépésnél mindig azt érezzük, mintha malomkövek lennének a lábaink helyén … De ha hiszünk a megérzéseinkben, magunkban és a képességeinkben, és magunk mögött tudjuk hagyni a rossz szokásainkat, a lehúzó embereket és helyzeteket, akkor a rendelkezésre álló energiáinkat a maximumra tudjuk pörgetni és képesek vagyunk egy teljesen új és boldog életet felépíteni és élni! Ha tántoríthatatlanul megyünk előre lépésről lépésre ezen az úton, minden negatív spirált pozitív irányba tudunk fordítani!

Ilyenkor szokott felmerülni az a kérdés, hogy „milyen rosszat mutat az asztroszkóp?” Semmilyet! Tényleg! Az asztroszkóp a teljesség üzenetét hordozza. Ehhez tudnunk kell azt is, hogy a bolygók energiáit lehet alacsony és lehet magas szinten is működtetni. Az csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy ebből melyiket választjuk, hiszen az Univerzumban a szabad akarat törvénye uralkodik. Minden egyes nap, amikor felkelünk és azután kilépünk a világba, pontosan egy korláttal kell szembenéznünk és az saját magunk!

Szerintem azt már mindegyikünk jól megtanulta, hogy a szavakkal teremteni és rombolni is lehet! Az asztroszkóp azt a lehetőséget mutatja meg, hogy hogyan lehet a rendelkezésre álló energiáinkkal teljes életet teremteni. Ha hiszünk magunkban és a képességeinkben, készek vagyunk uralni az életünket és kézben tartani a félelmeinket, akkor bármit elérhetünk! Határ a csillagos ég! :o) Felejtsük el tehát a környezetük elvárásait és emlékezzünk arra, hogy kik vagyunk valójában, ott legbelül! :o) Ha jól belegondolnak, erről szól a 2020dik év.

Én örömmel segítek ebben bármikor és rajzolok ehhez egy személyre szóló A3-ast! :o))