Valódit teremtő április

Valódit teremtő április


Én nagyon szeretek nyitott ablaknál aludni. Ezen a télen és kora tavasszal tulajdonképpen csak kb. egy hét volt, amikor annyira hideg volt vagy olyan óriási szél volt, hogy muszáj volt becsukni. Február vége felé igazi boldogság volt hajnal tájt meghallani a madarak csicsergését – ez volt az első jel, hogy idén is biztosan eljön a tavasz. ;o) Most pedig már egészen hangos és önfeledt muzsikaszóra ébredek 4 óra magasságában. Imádom. Megnyugtat és feltölt. Mert erőre és a legjobb képességeinkre van most szükségünk. Ezen a héten ezeket érdemes mozgósítani. Miért?

Ott fejeztük be a múlt héten, hogy „ez a bolondos 2021-es április szokatlanul és eddig még ismeretlen módon hozza el és mutatja meg az új lehetőségeket és a választásokat.”

Ezen a hétvégén a Kos csillagképet elérő Nap együttállásba kerül a Merkúrral, a Venusszal és az Uránusszal.

Gyors ismétlésként – a Kos csillagkép többek között a kezdet, az új, a kockázatvállalás, „a járt utat a járatlanért igenis hagyd el!” szimbóluma.

A Nap legmagasabb szinten jelképezi azt, hogy szeretem magam, szeretetet sugárzok. Rálátok az életemre és önmagamra, azokat uralom. A cselekvő erő az én kezemben van.

A Merkúr megmutatja, hogy képes vagyok megérteni másokat és megértetni magamat másokkal. Szellemileg mozgékony vagyok. Figyelek a szavaimra, szépen beszélek. Tökéletesen olvasok a jelekből/jelzésekből és értem azokat. Rend van körülöttem és képes vagyok rendszer(ek)ben gondolkodni.

A Vénusz azt szimbolizálja, hogy teremtő ember vagyok, és művészi módon teszem a dolgom. Harmónia, béke, és egyensúly lakozik bennem, megélem a szerelmet.

Uránusszal pedig képes vagyok a megújulásra. Beengedem az életembe az újat, rugalmas vagyok. Szabaddá válok a félelmeimtől, megélem a szabadságom. Hallgatok a váratlan sugallataimra és követem azokat.

Összefoglalva valójában akkor tudjuk jól élni és megélni az életünket, ha azt szabadon tesszük, nem mások elvárásai szerint működünk, hanem a saját szabályaink alapján.

Ahogy azt az elmúlt alkalommal írtam, valójában mindig van más választásunk, csak nem biztos, hogy van bátorságunk és akaraterőnk azt végigvinni. Ilyenkor nagyon is érvényes Molnár Gábor Mester klasszikus mondata – „Nem tudom, ki vagyok, ezért kivagyok!” :o))) De tudjátok! Már az is egy előrelépés, ha azt valaki őszintén kimondja, hogy egyszerűen lusta ezt vagy azt megtenni és inkább belenyugszik abba, ami van. Ha valaki ezt választja, az is rendben van, mert akkor már tudja, hogy „ki vagyok!” Ezen a ponton a következő fontos momentum az, hogy ebben az esetben viszont nem szidom a világot a körülöttem levőket stb. az életért, a sorsomért, hanem megpróbálom élvezni azt, ami van.

Az Univerzum első számú törvényét, a szabad akarat törvénye. Ezért mindig és minden körülmények között mindenki maga választ! Ezt tiszteletben kell tartani! Segíteni és támogatást nyújtani csak akkor lehet, ha azt a másik ember kéri. Ha NEM kér se belőlünk, se a segítségünkből, nem szabad ráerőltetni. Az is megesik, hogy mostanában egy társaságban vagy egy baráti kapcsolatban már nem érezzük jól magunkat, mert rossz tehetetlenül nézni a szenvedést, hallgatni a szidalmakat vagy a nyafogást stb. Azt vesszük észre, hogy régen mindig feltöltődtünk, most pedig nagyon hamar úgy érezzük magunkat ilyen társaságban, hogy rettenetesen fáradtak vagyunk, és alig várjuk, hogy otthon legyünk.

A fent említett Nap-Merkúr-Vénusz-Uránusz együttállás már a hétvégén teremtő fényszöget fog alkotni a mi Szaturnusz mesterünkkel. Ő hozza el az örök értékeket, ő általa uralom az időmet és minőségi időt is tudok teremteni. Képes vagyok felismerni és meghaladni a korlátaimat. Türelemmel és alázattal lépésről lépésre haladok előre. És tényleg! A mi mesterünk a Vízöntőben halad, amivel új jövőt írunk.

Ez az április vége elhozza nekünk azt a lehetőséget, hogy megértve a múltat, legyőzve (vagyis kézben tartva) félelmeinket erőnk teljében úgy tudjunk új értéket teremteni, új életet kezdeni, hogy az igaz és valós legyen. Öt bolygó teremtő energiája adja oda azt az esélyt, hogy most könnyen képesek legyünk felismerni a látszatot és azt őszintén bevallva a legnagyobb szeretettel magunk mögött hagyjuk. Ez többek között azt is jelenti, hogy az előbb említett kapcsolatokban kimondom az igazságot és szeretettel búcsút veszek azoktól, akikkel már lejárt a közös időnk. Tudjátok – vannak emberek, akik egy egész életen át elkísérnek bennünket és vannak olyanok, akik csak egy-egy korszak alatt vannak velünk.

Szeretnélek Benneteket figyelmeztetni – az Uránusz alacsony szinten robbanás és idegeskedés. Ha a következő napokban ilyet éreznétek, akkor azonnal menjetek ki a zöldbe, vegyetek egy nagy levegőt, sétáljatok, nyugodjatok meg és csak azután térjetek vissza a napi feladataitokhoz.

Szerintem, akik ezt a bejegyzést olvassátok, biztosan tudjátok, hogy mi a valódi és mi a látszat az életetekben! És biztosan emlékeztek még a gyerekkori álmaitokra is! Ha eddig még nem tettétek meg, itt az ideje megvalósítani őket! Lehet, hogy már holnapra sikerül, de az is lehet, hogy csak holnaputánra! A lényeg az, hogy mostantól minden egyes nap tegyetek egy kis lépést érte és akkor a Tietek lesz! Ez az a mennyország, ahova már a Földön érdemes eljutni. A bennünket körülvevő energia pedig csodálatos! Ha el kezdi érezni, hogy használjátok, akkor támogat Benneteket … minden egyes kis lépésnél. És ez zseniális! Tényleg :o)) Hajrá! Én Nektek drukkolok!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap, Merkúr, Vénusz, Uránusz és Szaturnusz mester, vagy azok fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva