Végső visszaszámlálás

Végső visszaszámlálás


Ha az én korosztályom ezt a két szót olvassa, akkor elsőre sokunknak a Europe legendás slágere jut eszébe … érettségi előtt számtalanszor hallgattuk meg és merítettünk belőle erőt. Akkor még fogalmunk sem volt az egyetemi vizsgákról és abszolút nem hittük el, hogy ahhoz képest az érettségi gyalog galopp … aztán az egyetemi vizsgákkor nem hittük el, hogy a munkához képest ez csak ujjgyakorlat … és folytathatnám a sort.

Az igazság az, hogy akkor és ott mindegyik őrült fontos volt. Azután persze az évek múlásával minden átértékelődik. Történjék bármi, szerintem sokan értünk azzal egyet, hogy az év egyik legérdekesebb időszaka a december. Tegnap megérkezett a Mikulás, már csak alig két hét és itt a Szent Este! Mindig ez az a két hét, főleg annak az utolsó néhány napja, amikor a legtöbb információ derül ki saját magunkról is és a bennünket körülvevő emberekről.

Miközben a cselekvés bolygója, a Nap a Nyilas zodiákusban és a Skorpió csillagképben halad, a mi cselekvéseinket befolyással bíró egó sokszor a pokol tüzében érzi magát ahelyett, hogy mosolyogva, nyugodtan és türelmesen készítené elő a Karácsonyt.

Talán emlékeztek - a Skorpió csillagkép a varázslók csillagképe, de varázsolni csak akkor lehet vele, ha a szenvedés helyett a szenvedélyt éljük meg. Az erre való fókuszálásban segít a Nyilas zodiákus. Mármint ha valamilyen oknál fogva szenvedésre adnátok a fejeteket, a nyilas segít tudatosan koncentrálni a szenvedélyre. Ha pedig már tudatosan koncentrálunk, akkor sem árthat, ha ehhez hozzáteszünk

- egy kis time managementet, hogy átlássuk, mikor kinek hol kell lennie, mit mikor érdemes bevásárolni;

- egy cseppnyi elfogadást – a családban más is tökéletesen jól tud nemcsak sütit sütni, hanem karácsonyfát kiválasztani és feldíszíteni is;

- némi bátorságot, hogy minden egyes nap valamiben első helyre tudjuk magunkat sorolni másokkal szemben;

- egy kis megértést, hogy más is ugyanezt vagy hasonlóakat él meg és egy apró mosoly is óriási energiát adhat saját magunknak is.

Akkor indulhat a végső visszaszámlálás? ;o)))

p.s.1.: Arra az esetre, ha elakadtatok volna az ajándékozással, és valami igazán különlegeset szeretnétek adni. A Csillagok évezredek óta segítik a tájékozódásban a vándorokat, tengerészeket és persze a mágusokat is, mivel az időtlen bölcsességet hozzák el, ezzel is támogatva bennünket ebben az átalakuló világban.

Engedjétek meg, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy asztroszkópot is lehet ajándékozni. Aki már kapta, az azt mondja, hogy ez az egyik legszebb ajándék – nem más, mint egy lehetőség egy két órás varázslatos sétára a csillagok között. Akinek ezt az ajándékot adjuk, annak egyben csodálatos lehetőséget adunk arra, hogy választ kapjon olyan benne már felmerült kérdésekre, amit talán eddig sem Nektek, sem pedig saját magának nem mert kimondani.

Ha pedig úgy találjátok, hogy ehelyett a séta helyett inkább egy varázslatos utazást ajándékoznátok, akkor Zsuzsival készítettünk egy karácsonyi meglepetést – aki ezt az ajándékot kapja, a születésének tiszta energiáját megrajzoló Csillagtérkép segítségével, az ezen alapuló energiakezelés, továbbá egy hármas konzultáció eredményeként nemcsak betekintést nyerhet abba, melyik úton tudja a legjobban és leghamarabb elérni az egészséges teljes életet, hanem támpontokat is kaphat ehhez.

Részleteket megtaláljátok a honlapon! www.yourcoach.hu Ha kérdésetek van, hívjatok/írjatok bátran!

p.s.2.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket a Nap, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.