A Karácsonyfa

A Karácsonyfa


Ma december 21. van és nem sokkal délután öt előtt újra megszületik a Fény. Mától minden nap néhány perccel világosabb van és már csak hármat kell aludni, hogy a Karácsonyfa alá megérkezzenek a meglepetések.

Úgy 10 évvel ezelőtt a gyerekekkel úgy döntöttünk, hogy a karácsonyfa felállításával nem várunk többet 24-ig. Attól függően, hogy a hét melyik napjára esik Szent Este, mi már vagy a harmadik vagy a negyedik adventi vasárnap feldíszítjük a fát. Miközben odakint nagy viharok dúlnak, a bevásárló központokban, azok parkolóiban, a supermarketekben etc. az emberek többsége fut/siet és egyre udvariatlanabb, a karácsonyfa mellett nyugalom van.

Minden évben rácsodálkozom, hogy ezekben az utolsó napokban pont ugyanazt az őrült rohanást látom. 2020-ban és ebben az évben is nagyon sok dolog változott meg, de ez állandó maradt. Ezért jó ilyenkor mindennap hazaérni és a Karácsonyfa alatt megpihenni. De talán jövőre másként lesz! Addig is bízom benne, hogy bírjátok még a kihívás(oka)t és amennyire csak lehet, a legnagyobb türelemmel viselitek az előbb említett helyzeteket.

Én örök optimista vagyok. Hiszek a változásban, az újban és a lehetőségekben. Talán emlékeztek rá, valahonnan onnan indultunk az év elején, hogy a régi világ értékei alapján egy teljesen új teremtése válik lehetővé. Üdvözlet a Szaturnusz Mester és az Uránusz évében! (yourcoach.hu) Ez az év eleji lehetőség ismétlődik meg pont Szent Este. Sőt! Szaturnusz mester és az Uránusz e teremtő fényszögét támogatni fogja a Vénusz szépséges alkotó ereje, valamint a Plútó sorsfordító képessége.

A régi minták már nem működnek. Ezért a legjobb, ha ebben a karácsonyi viharban rugalmasan vágtok neki a következő napoknak és idegesség helyett inkább az ötleteikre figyeltek. És ha az ötletek megérkeznek, az alkotáshoz már csak egy kis zene kell .o))

Engedjétek meg, hogy rendhagyó módon Mariah Carey egy dalával kívánjak Nektek

Nagyon Boldog Karácsonyt és Szerencsés Új Évet!

Bízom benne, hogy mindent elfeledve táncra perdültök és meg sem álltok a következő évig! ;o)

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (Official Video) - YouTube

Találkozunk 2022- ben, a Jupiter évében!

p.s.: Aki rendelkezik már asztroszkóppal (ősi/antik horoszkóp) annak érdemes figyelnie arra, hogy melyek azok a területek, amelyeket Szaturnusz mester, az Uránusz, a Vénusz és a Plútó, valamint annak fényszögei érintenek, mert azok energiái is könnyebben emelhetőek ettől az időszaktól fogva.